2012. augusztus 2., csütörtök

kockás füzet

Úgy lett, ahogyan az várható volt. Mi sem keltünk korán, de Áron még tíz órakor is aludt. Mi már régen megreggeliztünk, amikor Áron még elő sem bújt a szobájából.
Feri hívott, hogy némi ellentmondásban vannak a rajzon szereplő és a mintadarabon mért adatok.
Emő nem találja a Dropbox bejelentkezési paramétereit. El fogom náspángolni, ha nem ír fel mindent a "kockás füzet"-ébe. Sikertelen belépés után generáltam neki egy új jelszót.
Folytattam a tegnapi alma pucolást, de még sok van hátra. Terveztem, hogy ma beugrom a városba, de jelezték, hogy jelenleg elfogyott az általam megrendelt szilikon tok.
Emő megmelegítette a töltöttpaprikát és azt ettük ebédre.
Emőke lehozta Emő Notebookját és kipróbálta, hogy két betonfalon keresztül látja-e a wifimet. Működött.
Még nem tudom, hogyan fogunk bejutni a Szigetre, amikor a Besh O droM játszik, mert a beugró ára horror. Én ugyan javasoltam Emőnek, hogy majd én bemegyek egyedül és ő várjon kint, majd eléneklem a dalokat. Nem nyerte el a tetszését. Ádám nem biztos, hogy tud szerezni jegyet. Még megnézem, hogy miként megy a percjegy mobilvásárlással.
Folytattam a konyhai rabszolga munkát a rengeteg almával. Emő mondta, hogy elmegy venni valamilyen göncikét, adjak neki 100.000.- forintot. Szerintem viccből mondta, de hiába is kérte volna komolyan, mert nem volt és ha lett volna, nálam akkor sem forintban mérik a házasságot.
Áron lement a dzsungel parkba játszani, de előtte segített levinni az almatisztítás melléktermékeit a szemétbe. Tamás telefonált, hogy bár tegnap még hibátlanul működött az új mikrofon, de mára már süket, illetve néma. Próbáltuk a Skype Echo-jával, de azzal sem ment. Réka átment hozzá, kideríteni a hibát, de az sem segített. Közben befejeztem a lazac szeletek bepácolását és mindet betettem a mályhűtőbe.
Pihenésnek megverettem magam sakkban és utána ott folytattam, ahol abbahagytam. Nagyon nyomasztott, hogy holnap már indulnánk Dömsödre és még itt van egy nagy adag alma, amit meg kellene tisztítani és lecentrifugázmi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése