2012. augusztus 28., kedd

Bizalom

Möci korán kelt és palacsinta sütéssel, meg egyéb gályázással kezdte a napot. Én csak akkor keltem fel, amikor ő már elindult dolgozni. Reggeli után még egy picit vissza is bújtam az ágyba, hogy befejezzem a Polcz Alain könyv elolvasását. Ezt a könyvet fontos volt elolvasni, de nagyon nyomasztóan hatott rám. Az ember örökké csak háborúzik, az Isten meg sehol?
Délelőtt elmentem Áron kötelező olvasmány könyvéért az Eleven Centerbe, majd feladtam a Babai Évának a meghatalmazást, hogy helyettem és a nevemben az Agancs utcai lakással kapcsolatos ügyekben eljárjon. Ebédre ugyanazt készítettem magamnak, mint tegnap este Csabiéknak.
Délután már egy picit türelmetlen voltam Áron miatt és ezért felhívtam Nóra nagyit. Megérkeztek. A jó hír az, hogy nagyon jól érezték magukat Egerben, a rossz pedig az, hogy ebben a nagyon meleg héten szerintem valaki lekapcsolta a villanyóráját és a hűtőszekrényben minden megromlott. Nem irigylem azért, amin keresztül ment, amíg a hűtőt kiürítette és kitakarította.
T. Attila (Áron egyik osztálytársa) apukája hívott fel, hogy nem tudnék-e neki itt Gazdagréten egy megfizethető bérű kiadó lakást. Megígértem, hogy segítek. Rögtön fel is hívtam Sch. Évát, van-e bérlője, mert tudtam, hogy hosszú távon kiadja a Nagyszeben téren lévő garzonját. Sajnos az ki van adva.
Áronnal megállapodtunk, hogy holnap délután 3 és 5 óra között jön haza és akkor elkezdjük az új tanévre való készülődést.
Emő hat körül érkezett meg. A VHS kazetták között kerestem több majdnem 20 éves riportot, amit a munkámmal kapcsolatban velem készítettek. Úgy néz ki, hogy nagy munkával ugyan, de sikerül majd a kazetták között rendet csinálni.
Emő a  telefonomat kölcsönkérte és abban a híváslistát vizsgálva neheztelt, hogy kiket hívtam. Hiába mondtam neki, hogy mi ügyben telefonáltam, ez neki nem tetszett. Egész este erről beszélgettünk és nekem úgy tűnt, hogy mire lefeküdtünk, megnyugtattam, főleg azzal, hogy egy kapcsolat akkor kiegyensúlyozott és jó, ha a legfőbb támasza, az egymással szembeni bizalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése