2012. augusztus 1., szerda

rabszolga sors

Sokáig aludtunk a tegnap esti kimaradás miatt. Áron már leérkezett Ilitől, mire én is felkeltem. Emőnek fel kellett mennie, hogy a Csabi hosszúnadrágjának hosszát felhajtsa és beszegje.
Azonnal hozzákezdtem az almalé gyártásnak. Ma délelőtt tuti, hogy a konyha rabságában leszek, mert a lazac előkészítést is be kell fejeznem. Gyorsan készítettem magamnak egy hagymás szalonnás rántottát, no meg egy kávét. Emő fönt tett-vett. Szinte egész délelőtt az almákat pucoltam, kivágva belőle a kukacos, beteg részeket.
Közben le kellett ülnöm a számítógép elé, hogy ott végezve az elmaradásaimat egy kicsit kikapcsolódjak a rabszolga melóból. Norci (Nor Ci) feltett a Facebookra egy bejegyzést, amitől megint kiakadtam. Mi tarthat egy okmány kiállításán három hónapig. Ha addig nem tudnak Jankával hazamenni Bristolba, akkor a három fiúnak annyi az iskola kezdése, pedig nekik a legfontosabb, hogy pont ők ne hiányozzanak.
Megrendeltem a neten a Skatehez egy szilikon tokot.
Emő készített egy nagy adag töltött paprikát, amire a Tamás is meghívtuk és mindannyian belakmároztunk.
Áron önállósítva magát lement egy kicsit a parkba.
Az hagyján, hogy mi későn feküdtünk le, de hogy Áron is ráhajtott az éjszakázásra az már baj. Még elképzelésem sincs, hogyan fogom a bioritmusát visszaállítani, amikor kezdődik a suli. Emő azt mondja, ráérek augusztus 20. útán elkezdeni szigorkodni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése