2012. augusztus 23., csütörtök

Kettesben a bázison

Emőci ma is dolgozik, így teljesen magányosan telik a napom. Késői reggeli után kerestem egy jó ár/érték arányú sövény nyírót. Zoli bácsi panaszk odott, hogy ez az öreg 360 W-os nem felel meg a dömsödi feladatnak. Találtam is egy kétszer ilyen teljesítményűt, amiinek az ára se lenne rossz, ha nem kellene Hatvanból szállíttatni. Írtam is a Szerszám Királynak, hogy engem érdekel és előre ki is fizetném, ha valaki, aki erre jár a nagyfaluba, elhozná. Elvégeztem a banki átutalásaimat.
Áronnak megrendeltem a Mikó Csaba: Tündérváros Titka-t a Shopline-nál, egy hét múlva átvehető az Eleven Center-ben.
Ebédre megmelegítettem magamnak a kínai második felét. Möcivel megbeszéltem, hogy felhívja az apukáját, akinek holnap lesz a 79-ik születésnapja és ha nem zavarjuk, akkor késő délután meglátogatjuk. Norcikám írta a Facebookon, hogy Janka már jól van, de én azért még továbbra is aggódom. Délután felhívtam Baján doktor urat, hogy elfogyott az Alfugenem, szeretném ha írna fel három dobozzal. Be is mentem érte a Fehérvári úti rendelőbe. Mire Möci hazaérkezett a munkából, megváltoztatta a programot és azt mondta, hogy neki egy kicsit fáj  a hasa, menjünk le ma Dömsödre. Nekem nagyon tetszett az ötlet, mondtam is, hogy öt perc alatt mindent összecsomagolok és már indulhatunk is. Ezen még egy picit vacilált, de azután határozottan rászóltam, hogy öt perc múlva legyen lent az autónál, mert indulunk. Magam is telepakoltam a hűtőládát, meg még egy kosarat és valóban öt perc múlva lent vártam az autóban. Útközben csak a Szigethalmi TESCO-ban és a Kiskunlacházi Bureknél álltunk meg.
Jól esett a nagy hőségben megérkezni a  bent 20 fokkal hűvösebb házba. Talán ez az első alkalom, hogy kettesben vagyunk a bázison.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése