2012. augusztus 11., szombat

Buli Andráséknál

A fiúk otthon maradtak és megígérték, hogy jól fogják viselni magukat, amíg mi hárman, Nóra nagyi, Emő és én a piacon leszünk. Nem vettünk semmi különöset, csak tojást, sütni való szalonnát és uborkát a hétfői görög salátához. Kegészítettük a csomagot két palack sörrel. Elugrottunk még a nagyméretű csavarokért, mert az istállóban szeretném kialakítani a téli tüzelőnek elkerített részt.
Otthon nagy terülj terülj asztalkát varázsoltam, mindenféle finomsággal és 11 körül elindultunk Andrásékhoz a bulira. A két fiúnak meghagytam, hogy nagyon vigyázzanak a nagyira.
Útközben azt gondoltuk, hogy mi fogunk odaérni utolsónak, de kiderült, hogy elsők lettünk.
Andrásék először kint terítettek a kertben, de a hamarosan szemerkélő eső bezavart mindenkit. A körömpörkölt kicsit odakozmált, de nagyon finom volt. A lecsóhoz már hozzá se tudtunk szólni, annyira jóllaktunk. A szilvalekvárral töltött barátfülét is csak az íze kedvéért kóstoltuk meg. Béla jó és rossz hírekkel fogdott. Az új Primo sokat tud, de Skaten nem megy csak Bladen.
Nekünk kellett legelőször búcsút venni a társaságtól, mert megígértem Nóra nagyinak, hogy négy és öt között visszatérek és még Emőt is haza kellett dobnom, mert ő hétfőn és kedden bemegy dolgozni.
Dömsödön mindent rendben találtam, ha azt leszámítom, hogy az idő barátságtalanra fordult. A nagyi egy kávét kért és azt, hogy kapcsoljam be a TV-t, hogy nézhesse a londoni olimpiai fejleményeket. Áron és Arti olyan hancúrozásokat találtak ki, hogy az idegesítette a nagyit ezért kérnem kellett, hogy fogják vissza magukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése