2012. augusztus 9., csütörtök

Rövid budapesti tartózkodás

Sikerült kilenc óra körül felkelnünk. Mindenki osztogatta a parancsokat. Áron azt kérte készítsem már a reggelit. Emő azt mondta, ő az elindulásunkért felelős, én pedig azt javasoltam, hogy mindenki vegyen részt a lehullott almák összeszedésében.
Nagy volt a felfordulás, sok a főnök, kevés az alkalmazott. Én, mint a reggeliért felelős manager elkezdtem készíteni a reggelit. Minden fellelhető pékárút beáztattam egy kis tejbe, majd megforgattam a tojásban és kisütve ráfogtam, hogy ez friss pékárúból készült bundás kenyér. Végül nagyon finom lett a reggeli. Utána mindenki végezte a dolgát, de végül dél lett, mire el tudtunk indulni. Az autó megint tele van almákkal. Útközben felhívtuk a Nóra nagyit és beharangoztuk, hogy holnap reggel 9-10 között megyünk érte és úgy készüljön, hogy néhány napra Dömsödön lesz a vendégünk.
Az első állomás a bánya parkolója volt. Kellemes meglepetés volt a visszahozott huzika állapota. Feri ötösre vizsgázott a huzikából. Mindent a legnagyobb rendben találtunk. Kiszedtünk belőle mindent, amire Dömsödön szükségünk lehet és indultunk a TESCO-ba. Útközben még beugrottunk a Hollako-ba és átvettük a záras kapaszkodót, azzal, hogy az árát majd átutaljuk.
A TESCO-ban mindent megvettünk, ami a hétfői dömsödi nagylétszámú bulihoz kell, sőt még azon felül is vettünk lazac gerincet és két fejet is. Itthon Emő rámbízta a lazac pucolást. Vacsorára sütöttem néhány szeletet és főztem hozzá egy kis rizst.
Este felhívott Gabi, érdeklődve, hogy holnap hány órára vagyunk várhatóak Artúrért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése