2012. szeptember 18., kedd

a tanév első német gyakorlása

Reggel időben indultam el, hogy 9-re találkozzak K. Péterrel, mégis késtem 10 percet, mert a 8-as busz végig cammogott. Csak akkor közelítettem teljes sebességgel, amikor már a metrókkal mentem. Az Eco Caffe, ahol találkoztunk, kimondottan jó hely, elhatároztam, hogy ide Emőt is el fogom hozni.
Szinte mindent megbeszéltünk és délre már otthon is voltam.
Rögtön nekiálltam a megkelt pizza meggyúrásának és feldíszítésének. Közben Emőke átjött, mert úgy érzi, hogy nem egyenlőek az esélyei a terroristákkal szemben, mivel ők már négy évet tanultak németül.
Délben megettem a sonkás zöldbableves felét, amit Emő főzött.
Még volt annyi időm, hogy kimenjek Budaörsre és lemondjam Áronnak a csütörtökönkéntre tervezett teniszedzését, mert a brushupok miatt nem tudnám őt kiszállítani. Ha elérném a nagyit telefonon, akkor megbeszélném vele, hogyan szervezzük meg a szerdákat és a csütörtököket.
A német gyakorlásra csak Bálint jött és az új fiú Emőke. Olivér beteget jelentett, Csanád nem tudott jönni az edzése miatt, Kamel pedig ma fogorvoshoz ment. Abban már most biztos lehetek, hogy pizzában nem lesz hiány. Maga a gyakorlás elég jól ment. A szódolgozatban Áron jeleskedett.
A pizza finom lett. Áron külön vitt fel belőle Iliéknek és külön a Csabinak. Igaz, hogy a Csabiéból Emő rögtön lenyúlt egy darabot, de reméltem, hogy azért marad belőle Csabinak is.
1/4 7-kor elindultunk S. Laciékhoz. Útközben felhívtam Nóra nagyit és megbeszéltem vele, hogy ha az neki is megfelel, akkor a szerdai napokon elviszem őket tenisz edzésre és amikor vége van, ők ketten mennek a Maros utcába. Tamás a munkája miatt nem tudott odavinni minket Laciékhoz, de azt mondta, lehet, hogy értünk jön majd. Sok finomságot ettünk meg ittunk, mert Laciék most jöttek meg egy Ausztria-Svájc-Franciaország-Spanyolország útról és mindenhonnan hoztak valamilyen finomságot. Az is lehet, hogy Emő egy kicsit több pálinkát és vörösbort ivott, mint amennyit neki szabadna. Végül megjött Tamás és tíz óra után ő hozott haza minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése