2012. szeptember 19., szerda

Emő beteg

Sajnos Emő reggel nem tudott felkelni, mert nem érezte magát jól. A gyomra nem volt rendben, ezért távol tottam minden nemű kajától és csak üres rzskenyérből készült pirítóst és nagyon kevés cukorral ízesített zöld teát engedélyeztem. Feküdt, aludt, gyakran volt hányingere és néha némi folyadékot vett magához. Minden esetre egy darabig eltiltottam az alkohol fogyasztásától.
Áron nem érkezett le Ilitől a megbeszélt negyed nyolcra, ezért fel kellett telefonálnom. Délelőtt főleg Emőt ápolgattam, de közben sikerült eltüntetnem egy kupac irományt az íróasztalomról.
Én csak akkor mertem magamnak reggelit készíteni, amikor ő aludt egy kicsit.
Délután az utolsó utáni pillanatban indultam Áron iskolájához, ahol már Áron és Nagyi csak rám vártak. Kint Budaörsön megbeszéltük, hogy akkor Áron edzésnapja a szerda lesz. Visszafele csak Gazdagrétig hoztam őket és a 139-es busszal már csak ketten mentek tovább, én meg rohantam Emőhöz, hátha szüksége van valamire. Reggel óta sokat javult az állapota, de azért még pihennie kell. Este Emőke megfelezte velem a kínaiból hozott vacsoráját. Utána olvasgattam a Kaszparov könyvét a sakk és a mindennapi életünk kapcsolatáról "Hogyan utánozza az élet a sakkot", amit Emő kölcsönzött ki a Kodolányi könyvtárból és nagyon tetszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése