2012. szeptember 10., hétfő

szülői értekezlet

Nem működött a reggeli felkelés. Még negyed nyolckor is csak alkudozott Áron és két perc hosszabbítást kért, hogy a takaró alatt maradhasson. Végül az utolsó percben indult el az iskolába, de pár perc múlva visszajött, azzal, hogy a Bizonyítványt itthon felejtette. Szerintem ma is el fog késni.
Gyors reggeli után elindultama bányába. Útközben elintéztem néhány bevásárlást. Naná, hogy lazac volt az első, mert tegnap este azt mondták, hogy ilyen későn már ne is kérdezzem, mivel napközben azt elkapkodják. Bevittem a fekete nadrágomat az Auchan vegytisztítóba és meglepetésemre egy kedvenc Besh O droM nótám szólt. Ádám énekelte a "Meggyújtom a pipám"-at. Bent rövid beszélgetés a főszerkesztővel, majd ebéd és Áronnak is bentről viszek egy kis milanói makarónit. Az ebédlőben hosszasan beszélgettem volt főnökömmel, főleg a cég jövőjét illetően.
Elhoztam egy nagy doboz áztatni való bélyeget és hazaérve neki is láttam az áztatásnak. Délután kicsit megkésve, de odaértem az idei tanév első szülői értekezletére. Nagy figyelemmel hallgattam Áronék új osztályfőnökének Zoli bácsinak elképzeléseit az 5. C osztály irányításáról. Miután Zoli bácsi tornatanár, nem vehető tőle rossznéven és üdvözlendő, hogy szívén viseli a tanulóinak a sportolását. A szülői értekezlet élményét erősen beárnyékolta Bianka anyukájának a panasza, miszerint Áron az udvaron úgy megütötte Biankát, hogy annak szemüvege is elgörbült. Amikor hazatértem és felmentem Áronért nagyon leszúrtam emiatt. Ilivel közösen elmagyaráztuk neki, hogy egy férfi semmilyen körülmények között sem szabad, hogy ilyenre vetemedjen. Áron ettől egy picit megszeppent, ezért én már nem feszegettem tovább a kérdést, csupán annyit tettem hozzá, hogy a helyében én holnap bocsánatot kérnék Biankától.
Este Emő és Áron, amíg én a lazacot készítettem elő mélyhűtésre és közben a vacsorát csináltam, még együtt átnézték a házi feladatot és tanulták a szavakat a Tramburin 3. szószedetéből. Áron helyeselte Emő módszereit, mert azok nyílván elnézőbbek voltak, mint az enyémek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése