2012. szeptember 25., kedd

sok a pizza

Áron időben indult el a suliba. Való igaz, hogy olyan nagy kuplerájt hagyott a szobájában, hogy oda ember fia nem tud belépni.
Reggeli után kezdtem a kütyü újratelepítésének a finomításával. A legtöbb gondot a címjegyzék okozta. Az android és a goggle account, úgy látszik nem beszélnek közös nyelvet, mert a kettőjük között az adat szinkronizáció nem működik tökéletesen. Még a MyPhone Explorer-nek köszönhetően a PC és a kütyü ért a leginkább szót egymással. A különböző backup szoftverek sem mindig százasok.
Egy idő után feladtam és nekiálltam a nagymosásnak. Közben meggyúrtam a megkelt pizza tésztát. A díszítéshez új anyagot is használtam, Ilitől ugyanis kaptam egy doboz anannászt és az olíva bogyókat különben sem találtam.
Olivér apukája lemondta a matek órát, Emőke pedig anyukáján keresztül üzent, hogy ma nem tud jönni a német gyakorlásra.
Már reggel tudtam, hogy nem lesz könnyű a mai nap, de miután sorban lemorzsolódtak az ügyfelek így egészen könnyedén vettem a gátakat. Emőke, Csanád, Kamel és Olivér sem jöttek a német gyakorlásra. Ott álltam két nagy tepsi pizzával, mert mindezt persze csak későn tudtam meg ahhoz, hogy csökkentsem az adagot. Még szerencse, hogy vihetek fel Ilinek és Csabinak is belőle.
A foglalkozás egyébként jól sikerült. Bálintért Laci jött és őt is leültettük közén pizzázkodni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése