2012. szeptember 14., péntek

érkezés Dömsödre.

Áron és Emő is időben indultak az iskolába és a munkába, annak ellenére, hogy Áron még letöltött a kütyüjére egy Goldminer játékot, Emő pedig kávézkodott. Ahogy befejeztem a reggelimet, kiteregettem a tegnap leáztatott bélyegeket, majd le is préseltem.
Áron, ha nem is a megbeszélt időben, de három után megérkezett haza. Gyorsan bepakoltunk mindent és elindultunk Dömsödre. Emő ezen a hétvégén nem tudott velünk tartani, mert holnap be kell mennie dolgozni és utána egész hétvégén installálják a kiállításukat a református gyülekezetben.
Első állomásink a TESCO volt. Vettünk két lazacfejet, unicumot, megvettük a hiányzó füzeteket, a folyékony ragasztót és 3B-s ceruzákat.
Utána már csak a Bureknél álltunk meg. Áron a kedvenc almáspitéjéből vett kettőt, én meg egy kemencés lángost és egy kilós nagyon finom házi kenyeret.
A bázisra érve nagyon hűvös volt, de a fűtés nem indult el. A bepakoláson kívűl semmit nem tettem, csak meglocsoltam a paradicsomost.
Beáztattam Áron tornazsákjáből elővett tornatrikót és tornazoknijait. Áron lefeküdt, én pedig nagy élvezettel néztem az X-faktort.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése