2012. szeptember 12., szerda

féltékenység

Próbáltam Áront is bevonni a reggelizésbe, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy ő majd a suliban fog eggelizni. Amint Áron kitette a lábát elkezdtem áztatni a bélyegeket.
Ebédre a tegnapi gombapörkölt és sztrapacska maradékát ettem kovászos uborkával.
1/2 2-re mentem Sz. Zsolthoz. Őszintén kíváncsi voltam az új vállalkozására. Több mint másfél órát beszéltettem,hogy teljes képet kapjak a munkájáról. Legjobban az energetikai területen végzett szolgáltatásaik izgattak fel.
Amikor Emő hazajött, elhúzta előttem a mézes madzagot, hogy mi lenne, ha most, hogy ma Áron a nagyinál alszik, elmennénk egy jó filmet megnézni. Azután hamar meggondolta magát és nekiálltunk a névjegykártyája készítésének. Egyszer csak bejelentette, hogy most már nagyon éhes és kezdjem el a vacsora készítését. A lazac és a hagymás alma készítésének kellős közepén hívott Kriszta, hogy megbeszéljük Olivér német és matek tanulását. Nagy könnyelműen azt találtam mondani, hogy jöjjön át és vacsorázzon velünk. Bár nem fogadta el a meghívást, de ettől függetlenül elindult a pokol. Emő rendezett egy nagy féltékenységi jelenetet. Később, amikor csöngött a telefonja én éppen a konyhában tevékenykedtem. Emő bejelentette, hogy  most hívta fel egy fiú és megbeszélte vele, hogy amíg mi a hétvégén Dömsödön leszünk, azalatt ő elmegy vele vacsorázni. Különben is sokkal fiatalabb mint én és majd meglátja, hogy mi alakul ki belőle. Nagyon finomat vacsoráztunk és utána körbesétáltuk Gazdagrétet. Megnéztük Emő frissen kitett molinóit és vitatkoztunk egy jó nagyot. Mint mondta, nem tudja elviselni, hogy én más nőhöz is pontosan ugyanolyan kedves vagyok mint hozzá és így nem tudja érzékelni, hogy nekem ő a legfontosabb. Lefekvéskor még nem volt szent a béke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése