2012. szeptember 6., csütörtök

Emőke zongoraórája

Úgy lett, ahogyan terveztem, Áron már korán felkelt és mindent rendesen bepakolt a táskájába. Sikerült 7:40-kor elindítanom. A kinti levegő egy picit hűvösnek indult, ezért a pólójára rábesszéltem még egy réteget.
Reggeli után elintéztem egy nagyobb dijhátralék átutalását.
Délelőtt átmentem Emőkéhez és csendben a háttérben meghúzódva végignéztem, illetve végighallgattam a zongoraóráját. Amennyit én értek a megitésléséhez az kevés, de úgy érzékeltem, hogy nem fakezű a zongorázáshoz, sőt nagyon is van érzéke hozzá.
Ebédre megint a mélyhűtőből melegítettem meg egy Emő készítette tejfölös zöldbablevest benne füstölt husikkal.
Délután négyre volt egy meghívásunk a MOM Parkban. A rövidujjú sárga ing, amit Emő kijelölt, hogy felvegyem, még nem volt kivasalva, ezért időben nekiálltam vasalni. Emővel ott találkoztunk és röviden tudtunk is beszélgetni K. Viktor úrral. Mégy egy kicsit kaufoltunk és amire hazaértünk, már Áron is megérkezett Ilihez. Ott volt Ági néni is és így öten elborozgattunk.
Vacsorára áthívtuk Emőkét is. Volt ott minden, zöldbab leves, zöldborsó főzelék és egy egész grillcsirke, amin azért nagyon könnyű osztoznunk, mert szerencsére közülünk mindenkinek más és más része a kedvence.
Áron elbliccelte a házi feladatának az ellenőrzését, de azért szóban megnyugtatott, hogy mindegyik készen van és a napközis tanítónéni azokat le is ellenőrizte. Mi a nagy zabálás után elindultunk sétálni, Áron pedig megígérte, hogy időben fog menni zuhanyozni és lefeküdni. A séta útvonalát Emőke jelölte ki, nekünk csak az volt a feladatunk, hogy beton árkokat ugráljunk és a kaptatókon néha felefele kapaszkodjunk. Leszámítva azt, hogy néhol koromsötétben mentünk, jól esett a hosszú séta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése