2012. szeptember 24., hétfő

Kaufolunk, kaufolunk

Amikor Áron elindult az iskolába, gyorsan megreggeliztem és irány a bánya. Délben már nem is voltam ott. Elintéztem Nóra nagyi mobil problémáját, ami egyszerűen abból adódott, hogy a prepaid kártyáján hiába volt még elegendő fedezet, a határideje lejárt.
Néztem a Decathlonban Áronnak tornacipőt, de nem találtam megfelelőt. Azért, hogy ne menjek hiába, megvettem Áronnak és Emőnek az új tolltenisz ütőket és néhány labdát hozzá. Mire az Auchanba értem, már nagyon megéheztem, így előbb a kínait kerestem fel ás csak utána a Deichmannt. Itt végre találtam egy pár cipőt Áronnak és nem is volt túl drága. Az ára azért fontos Áron cipőinek, mert előbb növi ki, mint ahogy elkopik és ki lehet dobni. Ezt például, most fogja hordani két hónapot, utána már téli cipőre lesz szüksége és mire kitavaszodik, ez már kicsi lesz.
A következő állomás a TESCO volt, ahol vissza kellett adnom a pénteken vásárolt cipőt, mivel az kicsi volt.
A parkolóval szemben megtankoltam a Shellnél. Ha mindent összeadunk, akkor ezen kerestem egy ezrest, mert a TESCO adott egy Shell utalványt, ami literenként -10 Ft, a Shell pedig egy 500.- forintos TESCO utalványt. Ki van ez találva kérem. A kedves vevő úgy érzi, hogy most milyen jól járt és közben nem veszi észre, hogy a zsebéből elfogyott az összes pénz, miközben alig vett valamit.
A Praktikerben megvettem a triplánozáshoz az alumínium távtartókat..
Este Áron el sem volt ájulva az új cipőjétől. Kértem Emőt, hogy nézze meg és legalább ő örüljön neki egy kicsit.
Együtt ültünk le vacsorázni, miközben mindenki mást és mást evett. Egyszerű család, mondhatom.
Kitettem a mélyhűtőből a megdagasztott pizzatésztát, hogy reggelre megkeljen.
Nekiláttam az új ROM égetésének, ami egyáltalán nem ment simán. Bélának is nagy fejtörést okozott, hogy vajjon a Google account miért nem hajlandó a kütyümön szinkronizálni a majdnem ezer rekordot tartalmazó címjegyzéket.
Végül javasolt egy módszert, amit utána már egyedül is végre tudtam hajtani és teljes lett a siker.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése