2012. szeptember 13., csütörtök

rehabilitáció

Korán keltünk. Emő még bekapott egy juhtúrós kenyeret a kávéjához, azután indult munkába. Én felhívtam Nóra nagyit a mobilján, mert gondoltam, hogy éppen úton vannak az iskola felé és megkérdeztem, hogy Áront fel tudta-e öltöztetni a megváltozott időjárásnak megfelelően, mivel több mint 15 fokot hűlt le tegnap óta a levegő és még esik is. Mivel nem sikerült Áront melegen felöltöztetni, magamra kaptam egy ruhát és bevittem Áronnak a suliba egy meleg dzsekit. Visszajövet én is megreggeliztem és egy adag bélyeget betettem az áztatóba.
Később átmentem Emőkéhez, hogy meghallgassam a zongora óráját. Ebédre a juhtúrós sztrapacska maradékát ettem, hozzá egy pár frankfurti virslit.
S. Laci telefonált Franciaöországból, hogy tegyek valamit, mert a lakást őrző szolgálat hívta őket, hogy a risztó beindult. Megszerveztük, hogy azonnal odamegyek, de S. Tamás tegye lehetővé, hogy bejussak a lakásba és intézkedjek. Miután Emővel már korábban megbeszéltem, hogy a MOM-ban fogunk megnézni egy filmet Meryl Streep-pel, gyorsan lemondtam a randit és kértem Emőt, hogy ő is jöjjön oda S. Laciék lakásához. Emő és Tamás a buszon találkoztak össze és egyszerre érkeztek az objektumba. Közben felhívtam Emőkét, hogy a lakás ajtóra tegyen ki egy tace-pao-t Áronnak, és amíg haza nem megyünk addig viselje gondját a fiúnak. Hangsúlyoztam neki, hogy a mai kiruccanásunk fontos része a megsérült házasságunk rehabilitációjának. Megállapítottam, hogy szerencsére nem volt nagyobb a baj, mint hogy az egyik külső sziréna beázott, ezért kihívtam az örző szolgálat egyik szerelőjét, aki el is végezte a szükséges javítást.
Megbeszéltük Emővel, hogy bepótoljuk az elmaradt mozilátogatásunkat és a MOM-ban megnézünk egy másik filmet a "Rómának szeretettel"-t. Nem volt rossz, de végül ez egy blödli volt, apró poénokkal.
Utána én nagyon megkívánatam egy kínai kaját, Emő viszont ragaszkodott a lazachoz. Hazafele beugrottunk a kínaiba, vettünk take away-t és otthon többek között sült lazaccal és hagymás almával kényeztettem a kedvesem. A rehabilitáció teljes gőzzel folyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése