2012. szeptember 29., szombat

Szauna

Nagyon jól kialudtuk magunkat. A piacon szalonnát, füstölt tarját, tojást és sóskát vettünk. Áron kérte, hogy visszafele menet őt tegyük ki a horgászhelyén és majd ha megéhezik, bejön. Végül nem jött be, így azután kettesben reggeliztünk a kúp alatt. Az idő fantasztikusan jó. Ragyogó napsütés és szellő is alig van. Reggeli után azonnal munkához láttam. Elkezdtem az egyik konyhaablak jobb szárnyát triplánozni. Már-már úgy tűnt, hogy jól mennek a dolgok, amikor kiderült, hogy a szilikon gumi mind a két tubusban be van rohadva. Még csak dél volt, ezért gyorsan elrohantam a Vasudvarba és vettem egy vadi új tubust. Beugrottam az üvegeshez is, de csak üzenni tudtam neki, mert külső helyszínen dolgozott. Később hívott és megígérte, hogy holnap le fogja szabni a kért ablaktáblát.
Möci nekiállt megpucolni a sóskát, én meg levagdostam áztatásra egy nagy adag bélyeget. Emő kiment Áronért biciklivel és hamarosan megjöttek mind a ketten, mert Áronnak lecke elmaradása volt. Egy ideje állandóan azt hajtogatja, hogy megállapodtunk abban, hogy neki csak Emő felé kell elszámolnia a leckéjével, de ebben nem állapodott meg vele senki, csak ez az írány a kisebb ellenállás felé neki szimpatikusabb lenne.
Hat óra után bekapcsoltam a szaunát, mert a nyár búcsúztatásához az is hozzátartozik, hogy néha szaunázzunk. Vacsora, kis TV nézés, szauna, lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése