2012. december 3., hétfő

A nagy sikerre való tekintettel új diótorta Artinak

Nagyon rosszul aludtam. Az is zavart, hogy Emő nem volt mellettem és Béláéknál is túl erős volt a késő délutáni kávé. Még reggel négyre sem sikerült elaludnom. Reggel is csak fél szemmel tudtam odafigyelni Áron indulására.
Reggeli után indultam a bányába. Miután mindent megbeszéltünk, készítettem egy nagyobb másolatot Áron Monopoly játéktáblájáról, mert amit kapott, az egy bolhacirkusz és nem férnek el rajta a megvásárolt házak.
Elhoztam K. Zolitól a Jégkorszak 4-et. Az már csak a karácsonyi ajándékot tudja kiegészíteni.
Hazafele be kellett ugranom a TESCO-ba, mert elfogyott a tej és egy új tortával szeretnénk készülni Norciék érkezésére, amihez hiányzik még tojás, porcukor és margarin.. Sanyival kávéztunk és készített egy több mint három kilós lazac csomagot.
Csak egy óra után értem haza, de szerencsémre Emőke felhozta a nyugger kaját.
Áron Csanival együtt érkezett a suliból és megengedtem, hogy játszanak, mert azt mondta, készen van a leckéjével. Csak amikor Csani hazament, akkor derült ki, hogy neki még egy órányi munkája van, mert egy sort sem készített el a napköziben a házi feladatából.
Mire Emő megérkezett, már hozzákezdtem a dió pucolásának. Norci azt írta a távol Angliából, hogy Arti nagyon szeretne kapni a maradék diótortából, de nem biztos, hogy nálunk tudnak aludni, majd még meglátja. Mi minden esetre ezerrel készülődtünk. Főleg az Artinak szánt új diótorta sütésével voltam elfoglalva. Emő sokat segített benne. Szerintem még annál is jobban sikerült, mint a szülinapi. Közben még arra is maradt időm, hogy a nagy csomag lazacot megtisztítsam és feldaraboljam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése