2012. december 13., csütörtök

Sportmax

Az egész délelőtt bélyegezéssel telt. Elég nagy mennyiséget szabdaltam le a borítékokról és amíg áztattam, addig a Business English hanganyagát hallgattam.
A mai brushup elmaradt, de azért belenézegettem a tanultakba..

Megint alá kell írnom egy rossz bejegyzést. Áron ugyan megpróbálta kidumálni, de nem mentem bele a témába, nehogy elrontsam az este hátralevő részét. Inkább összecsomagoltunk és elindultunk a
Sportmax 1 uszodába. Jobban tettük volna ha a másik Sportmaxba megyünk, mert pont bekerültünk a csúcsforgalomba és csak lépésben döcögtünk a Csörsz utca felé. Vettünk egy-egy kétórás belépőt. Az én proxy karórám nem nyitotta és nem zárta a szekrényt, ezért ki kellett cseréltetni. Nagyon kellene a kondíció, mert el vagyunk tunyulva és így nem fog menni a síelés. Leúsztam tíz hosszt, ami egy nagy nulla, de több mint a semmi. Utána szaunáztunk egy kicsit, majd bementünk az élmény medencébe. Utána még egyszer rászántam magam az úszásra, majd még egy szauna és lubic.

Hazatérve együtt vacsoráztuk Emő, Emőke, Áron és én. Emőke segített Áronnak a holnapi suli táska becsomagolásához, mert hallotta, hogy a benti problémák egyik része abból ered, hogy Áron itthon felejti a felszerelése egy részét.
Áron csak nagy könyörgésre hajlandó abbahagyni az olvasást és eloltani a villanyt. Már megint nem fogja rendesen kialudni magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése