2012. december 10., hétfő

Manna

Bonyolult volt a reggeli felkelés. Én Emőtől jöttem le és úgy keltegettem Áront. Nagy nehezen fél nyolckor indult el . Az utolsó szava Áronnak az volt, hogy vegyek neki natur activia kefirt és ugyancsak natur kaukázusit.
Utána elindítottam a mosógépet, ami egyáltalán nem lett tele, de valahogyan meg kellett oldanom a Manna jóvoltából macskaszar szagú ágyneműk kimosását.
Reggteli után még gyorsan belenéztem a levelezésembe, azután indultam a bányába. Már szinte íróasztalom sincsen, de a folyosón állva nem tudom támogatni a céget a közreműködésemmel. Átmeneti állapotnak titulálták a kiköltöztetésemet, amit majd megoldanak valahogy. Azt mondtam a főnökömnek, hogy amíg nem szólnak, hogy miképpen sikerült megoldást találni, addig felejtsenek el.
Beugrottam a Tenisz Centrumba, hogy jelezzem, Áron szerdán nem fog tudni edzésre jönni, mert a suliban Advent ünnepség van és azon kötelező a részvétel. Onnan egyenesen a SkyTec irodájába mentem, részben az ott felejett sálamért, másrészt beszélni az ajánlatuk kozmetikázásának lehetőségéről.
Hazafele beugrottam a TESCO-ba és Áron parancsára megvettem a kefíreket, meg egy tigris kenyeret párizsival.
Mire hazajöttem Emőke már elhozta a nyugger ebédet. Gyorsan kiteregettem a kényszer nagymosást és nekiláttam az ebédhez.
Este, amikor már Emő is hazaért, felszereltem nála a polctartó egyik oldalát, a másik oldalt pedig bejelöltem Csabinak fúrásra. Azt mondta majd szerdán megcsinálja.
Vacsorára a maradék cukkinis tekercs és a galuska volt céklasalátával. Frissen kimosott jó illatú ágyban töltöttük az éjszakát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése