2012. december 26., szerda

Karácsony másnapja nagyinál

Talán ma már egy nyugodtabb töltött káposzta és bejgli mentes nap következik. Áron viszonylag későn ébredt, de attól kezdve egyfolytában azon volt, hogy minket rászedjen egy kis Capitaly társasjátékra. Ez nem sikerült neki elsőre, mivel mind a két lakásban volt mit a helyére rakni, nekem pedig meg kellett írnom S. Lacinak a fényképező géppel kapcsolatos problémákat, úgy hogy lehetőleg a barátság a legkevesebbet sérüljön. Közben én elindítottam a nagymosást és próbáltuk egyenesbe tenni az ünnepektől szétzilált életünket.
Dél körül kortyoltunk egy kis csirkelevest, majd elkezdtünk készülődni Nóra nagyihoz. Már majdnem odaértünk, amikor nagyi felhívott minket, hogy hol járunk.
Nóra nagyinál folytatódott a trakta: Csirke húsleves, tepsiben sült csirke serpenyős krumplival és különböző savanyúságokkal. Közben nagyi hosszasan elmondta, hogy miként jártak el vele az urológián. A következő történet a moszkvai kiküldetésről szólt, de azt már többször hallottuk. Beszélgetés közben még egyszer elmondta az esetét az Urológián, majd elbúcsúztunk. Áron ott maradt és megbeszéltük, hogy vagy csütörtök délután, vagy legkésőbb péntek délelőtt szálljon fel a 139-esre és jöjjön haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése