2012. december 29., szombat

kotyvasztott leves

Reggel elvittem Emőt a kozmetikushoz és egyedül mentem a piacra. 30 Tojás, sütni való szalonna, egy rúd csípős szalámi, újjhagyma és egy fej karfiol, no meg egy fél vekni kárpátkenyér. Utána érte mentem és visszatérve a bázisra már hárman reggeliztünk. Délelőtt nagy sétát tettünk, de Áront büntetésből azért nem hoztuk magunkkal, mert nem csinált rendet a dolgaiban.. Hideg van, de szépen süt a nap. Elmentünk egészen a szabad strandig és onnan vissza több volt mint egy óra.
Visszajövet Emő nekiállt összekotyvasztani a nyuggertől hozott lebbencs levest a borsó főzelékkel, a fej karfiollal és Áron kitermelte saját zellerünkkel. Én közben begyújtottam a cserépkályhába és a lakásban egyre melegebb lett. Csodálatosan finom leves lett a kotyvasztásból. Utána már alig fért belénk a másik fél grillcsirke és a saláta. A hab a tortán a múlt vasárnap itt felejtett diótortából volt egy szelet.
Délután angoloztunk egy órát és levágtam egy nagy adag bélyeget a boritékokról, amit rögtön be is áztattam. Elkészítettem az ötödik fiók utolsó két beragasztandó elemét.
Az esti vacsora előtt bekapcsoltuk a szaunát és egészen a Robin Hood filmig a szaunában élveztük a hétvégét. Vacsorára grillcsirke és saláta, Robin Hood és lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése