2012. december 12., szerda

Advent

Áron nem sokkal 1/4 8 után jött le Ilitől. Még gyorsan megreggeliztünk és már indulhatott is a suliba. Möci egy picit lassabb volt, de ő is beért időben. Átolvastam a leveleimet és nosztalgiával lapozgattam a Lacitól kapott Francia nyelv tankönyvet.

Dél körül lementem Emőke és a saját nyugger kajámért. Megkegyelmeztek, amiért időben nem vittem le a kiürült, kimosott ételhordót és egy kölcsön szettben adták ki az én kajámat.
Beszaladtam az iskolába, hogy bevigyem Zolibácsinak a sítábor utolsó részletét és Áron itthon felejtett német könyvét. Éppen rosszkor érkeztem, mert Áron és Gergő, akkor kapták a letolást Zoli bácsitól és akkor derült ki számomra, hogy ma ünneplőben kellett volna menni, mert délután Advent ünnepség van.
Gyorsan csináltam Áronnal egy oda-vissza fuvart. Áron felöltözött ünneplőbe, de nehezteltem azért, hogy ezt miért csak az utolsó pillanatban tudtam meg.

Ma megérkezett Norcitól a szokásos karácsonyi ajándék, ami egy falinaptár és minden hónaphoz tartozik egy fotó a távolba szakat családomról, az unokáimról. A naptárnak egyetlen egy baja van, az, hogy a 2013-as év is csak 12 hónapból áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése