2012. december 27., csütörtök

Erzsébet kilátó

Alaposan kialudtuk magunkat. Reggeli után Emő még felment, hogy ott is rendbe tegyen mindent, majd elindultunk a Tschibo üzletbe, hogy Emő érvényesíthesse az értékes pontjait az akciós árleszállítás közepette.
Emőkével még itthon megbeszéltük, hoyg délután teszünk egy kis kirándulást a Normafánál. Nagyon megörült, mert Rudival ők is ugyanezt tervezték mára.
Vettünk Emőnek egy bukósisakot és egy síszemüveget meg egy rádió vezérelt órát, hogy még nagyobb biztonsággal ébredjünk. Telefonon megbeszéltünk egy randit Emőkéékkel és onnan már együtt indultunk a Normafához. Ott elővettük a bejgli készleteinket és a rétesesnél rendeltünk hozzá kávékat és teákat, mejd nekivágtunk a sétának. Vigyázni kellett, hogy hova lépünk, mert néhol jeges és csúszós volt az út.
Egy órán belül fent voltunk az Erzsébet kilátó legmagasabb emeletén. Hideg szél fújt, de a kilátás mindenért pótolt.
Onnan lejövet Emőkéék egyenesen, mi pedig egy kis kerülővel mentünk a Sportmax 1-be. Nekünk azért kellett kerülnünk, mert az uszodacuccokat nem hoztuk magunkkal. A Sportmax előtt nem találtunk üres parkoló helyet, ezért a háta mögé kerülve támadtuk meg a létesítményt. Odaben találkoztunk Emőkéékkel, úsztunk, szaunáztunk és wellneszetünk.
Jól kimerülve tértünk haza és megint egy lazac vacsorával fejeztük be a napot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése