2012. december 2., vasárnap

kivételes vasárnap Dömsöd nélkül

Jól kialudtuk magunkat. Emő meghagyta, hogy tegyem oda főmi a füstölt oldalast és ő beáztatja a lencsét, majd lement a templomba, mi pedig megreggelizünk Áronnal. Áronnak még van tennivalója a buli utáni rendcsinálásban. Mire Emő hazatért már csak a lencsét kellett odatenni főni. A hagyma dinsztelés, a rámtás és a fokhagymás ízesítés már gyorsan ment.
Délelőtt Áronnak sikerült engem rábeszélnie, hogy játsszunk egy MONOPOLY-t. Nem mondom, hogy nem volt érdekes, de hogy 3-4 óra alatt befejezhetetlen az biztos.
Ebédre nagyon finom lencsefőzelék és stefánia volt. Kora délután még egy kicsit pihiztünk, majd bejelentkeztünk Béláéknál. Közben lejöttek Iliék, mert hoztak egy ráadást Áron születésnapjára. Gyönyörű kevlár mintázatú pehelykönnyű, de meleg dzseki volt az ajándék. Bélának ugyan nagyon sok volt a dolga, de tíz percre azt is meg tudja szakítani. Már régóta készülünk, hogy megnézzük, hogyan rendezték be az életüket az új helyen. A lakás az Orczy úton teljesen rendbe volt. Szép tágas mindennek van helye. Lehet rajta még alakítani, de már ahogy most áll, az is tökéletesen lakható és élhető. A környék szar, de reméljük, hogy az is fog javulni. Minden esetre megszabadultak a deviza hitel nyomasztása alól és az a legfontosabb. Innen kezdve a jövőjük kiszámíthatóbb lett. Áron nagyon jót játszott a kutyákkal, Béla pedig segített a Notebookot letakarítani, hátha akkor megszűnik ez a mérhetetlen lelassulása.
Itthon Lazacot sütöttem vacsorára, Emő pedig lencsét és krumplit tálalt fel hozzá köretnek.
Utána még folytattam a Notebook lassulás mentesítését, de nem lett teljes a siker.
Norci megírta, hogy keddtől szombatig Magyarországon lesznek. Most veszi át a Homeopátiás diplomáját. Ennek nagyon megörültünk és kértük, hogy úgy szervezze az életét, hogy nálunk aludhassanak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése