2013. április 17., szerda

felülvizsgálat

Még mindig folytatódik az áprilisi nyár. Reggel még feszes a gerincoszlop melletti izomköteg, de ahogy mozgok egy kicsit, úgy egyre jobban elkezd lazulni. Mintha Áron is napról-napra gyógyulna. Későn reggelizünk.Készülök arra, hogy ma megyek a Béke téri rendelőbe felülvizsgálatra. Felhívom  K. urat, hogy dél körül tudna-e fogadni. Meg is beszéltük a 1/2 2-es időpontot.

Az invertert már csak nagyon néha nézegetem. Minden csoda három napig tart.

Kicsit rakosgattam a bélyegeket és délben elindultam. Az autóvezetés és az autóban ülés már nem okoz gondot. Egy kicsit késve érkeztem a Citi Bankba, de ezt telefonon, már útközben jeleztem, így K. úr fogadott. Onnan a Béke tér lett a célpont. Oda is késve érkeztem, de Béla ezt már előre levajazta.

 A főorvos úr meg volt elégedve az előmenetelemmel. Azt mondta, hogy szerinte elkezdődött a gerincsérv visszahúzódása, de biztosat csak az MR után fog tudni mondani.

Bélával körbejártuk  az orvosi rendelőt és amíg vártam a receptre találtam egy wifi hotspotot, de a titkosításnak nem tudtam (sőt, senki nem tudta) a jelszavát.

Hazafele teletankoltam az autót, vettem egy tálca csirkecombot, Áronnak Cappy-t, Möcinek Nők Lapját, magamnak sört és hat órakor már meg is érkeztem a bázisra. Möci nem állta meg, hogy egész nap ne gályázzon. Többek között betöltötte egy flakkonba a fritőzben megszenesedett olajat és a tartály tisztítása után feltöltötte friss olajjal.

Rögtön nekiálltam a csirkecombokat kirántani és a frissen készült paradicsomos káposztával bevágtam egy nagy tányérral.

Később átjött Feri bácsi és Zita. Áron bújócskázott Zitával, mi meg dumáltunk és unicumoztunk. Feri bácsi eredetileg a doboz csónaklakkjáért jött, amit még tavaly adott kölcsön, de szerencsére hamar megtaláltuk.

Este meglocsoltam a mezőgazdasági területeinket. Még egy kicsit szaunáztunk, majd lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése