2013. április 1., hétfő

az én szavazásom már eldőlt

Éjfél körül, amikor Möci befejezte a TV-zést nekem már nagy fájdalmaim voltak.
A granulátumos fájdalomcsillapító, amit két órája bevettem, szinte semmit nem használt. Ekkor úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a kataflámmal és akkor legalább Möci pihenését nem fogom zavarni a nyivogásommal. Hamarosan elaludtam és ha nem számolom a rémálmaimat, és azt, hogy a kataflám a gyomromat szétcseszte, akkor egy darabig nyugtom volt. Az egyik furcsa álmom az volt, hogy látogatóban voltam a jobbik internetes oldalán és amikor azt el akartam hagyni, az oldal közölte, hogy azt nem lehet és az oldalon tett látogatásommal leadtam az érvényes szavazatomat a jobbikra a 2014-es választásra vonatkozólag. Amikor felébredtem 4:22-t mutatott az óra..
 Elkeseredésemben azon is gondolkoztam, hogy megerőszakolom ezt az egészségügyi rendszert. Felveszek egy pizsamát, rá egy télikabátot és besétálunk a Kőtvölgyibe. Ott a lift előtt elbúcsúzom Emőtől és odaadom neki a télikabátot, majd felmegyek az emeletre és az Idegsebészeten befekszem az első üres ágyba. Az ápolónő kérdésére pedig, hogy ki maga és mit keres itt, majd azt válaszolom: Ezt csak azután mondom meg, ha már megműtöttek.

Reggel Emő tudta, hogy nem érdemes nagy reggelivel próbálkoznia, ezért csak két szelet pirított kalácsot és egy bögre tejet hozott be, hogy legalább a beveendő gyógyszer helyét kipárnázza.
Áron reggeli után, sajátmaga faragta rímekkel meglocsolta Emőt és Emőkét is, majd Emőkével lementek futni néhány kőrt.

Kihasználtam, hogy most alig  vannak fájdalmaim és aludtam délelőtt. Áron délután  felment Ilit is meglocsolni. Utána Capitaly-ztak Emőkével, de a Manna ki lett tiltva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése