2013. április 11., csütörtök

nagyon megijedtem

Éjjel háromkor arra ébredtem, hogy Áron nagyon csúnyán köhög. Amikor bementem hozzá, attól ijedtem meg, hogy nyugtatgatott: Apa, ne ijedjél meg attól, amit mondok, mert meglásd, meg fogok gyógyulni. Az előbb nagyon köhögtem és véreset köptem. Nagyon kétségbe voltam esve. Egy darabig simogattam és utána csak nehezen tudtam visszaaludni.
Már korán felkeltem és készítettem a reggelit, mindenkinek azt amit kért. Áron és Emő tojásrántottát kértek, magamnak virslit és lágytojást főztem.

Alig vártam, hogy nyolc óra legyen és máris hívtam a doktornénit. Hamar megnyugtatott, hogy ilyen előfordul, hogy egy hajszálér megreped, ne ijedjek meg, ez olyan mint egy orrvérzés. Megígérte, hogy délután megnézi Áront.

Sajnos az osztálytársak egyike sem válaszolt Áron e-mailben küldött kérésére, hogy a héten tanultakat küldjék át, hogy a jövő héten ne érezzen nagy lemaradást. Még azok sem válaszoltak, akik pedig telefonon megígérték.

Megint vettünk egy erős angol órát Möcivel. Kezd belelendülni a tanulásba. Ha ilyen tempóban haladna, egy év múlva nyelvvizsgázhatna. Pihenésképpen kiadta a bevásárolni valókat és felment.

Megérkezett a tablet tokja. Áron ment ki érte és Katika írta alá az átvételt. Kicsit kínai, de a célnak tökéletesen megfelel.

Kihívtam a garanciális szervizt Möci mosogatógépéhez.

Lementem a CBA-ba és minden előírtat megvettem. Ebédre megettük a lencseleves utolsó porcióját. A sonkás tésztához összedobtam egy zöld salátát. Minden összetevő a régi volt, plusz medvehagyma. Áron azt reklamálta, hogy miért kevertem össze. Nem ért a salátákhoz.
Úgy látom Áron is egyre Jobban van. Már azt is felajánlotta, mi lenne, ha CAPITALY-znánk egyet.

Möci főzött egy nagy lábas zöldbabfőzeléket és egy kisebb lábas (babér leveles) tejberizst, azután elhúzott.

Kora délután megjött a doktornéni. Közepesen volt megelégedve Áron gyógyulásával. Felírt még egy toroksprayt, amit amint elment kiváltottam. Úgy néz ki, hogy Áron lázgörbéje rendbejön, de a köhögése még  makacs. Holnap kora délután mégegyszer megnézi a fiút és csak akkor tesz javaslatot a Dömsödre, ha ez Áron gyógyulását is szolgálja.

Laci és Fruzsi telefonáltak, hogy holnap reggel aktivizáljam magam a Kossuth Rádió Napközben műsorában, mert az nekik fontos. OK. Megígértem, megteszem.

Este Möci kimenőt kapott. Elindulása előtt mindkettőnknek kiadta a tennivalókat és csak későn tért haza. Emőke korábban jött haza és egy hosszú órát dumáltunk róla, meg az őt körülvevő emberekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése