2013. április 3., szerda

MR időpont

Rggel tünetmentesen ébredtem.
Áron csak nagyon nehezen és késve indult el az iskolába, viszont maga után nagy kuplerájt hagyott a szobájában és itthon felejtette a Tájékoztató füzetét. Möcivel megbeszéltük, hogy egy időre legózási szünetet rendelünk el.
Emőke lement a gyógyszerekért. Kicsit kellett vívnia, mert az egyik recepten az orvos adagolási utasításai is szerepeltek, és ezt külön aláírás és stempli nem hitelesítette. Végül sikerült megkapnia a felírt gyógyszereket.
Elkezdtem a lökés terápiát és a Prednisolonból bevettem az első napra rendelt hat tablettát.

A doktor utasítása szerint elkezdtem intézni az MR vizsgálatra az időpontot. Már előre kioktattak, hogy közöljem a rheomatológus orvosomnak a nevét. Bár fel voltam készűlve arra, hogy holnapra nem fogok időpontot kapni, de azon mégis meglepődtem, amikor közölték, hogy a legközelebbi időpont június 3-a 15:00 óra,ami kerek két hónapra van a mai naptól. Megbeszéltem Bélával, hogy megpróbálunk valamilyen protekciót szerezni.
A nagyit felhívtam, mert Áron jogosan kérte, hogy fél négy helyett háromra menjen érte, hogy időben odaérjenek a tenisz edzésre. Azt elfelejtettem mondani nagyinak, hogy, mivel a mai edzés már az áprilisi hónapot terheli, ha nem az egész havit, de a mait be kellene fizetni. Neki is sikerült erről elfeledkezni, de ebből nem lett probléma.

Délutánra teljesen elmúltak a fájásaim. Emő azt javasolta, hogy egy kicsit keljek fel, de nagyon óvatosan.Készített egy finom francia hagymalevest, amit már a konyhában ülve ettem meg.
Áron hazaérkezett a teniszről és arról számolt be, hogy Anna nagyon megdícsérte. Vacsi után nekiállt .megtanulni a maradék leckéjét és felmondta. A szobája rendetlensége miatt nem lett leszúrva, de azt megbeszéltük, hogy hosszútávon ezen is változtatnia kell.

Este beszámoltam a háziorvos doktornőnek az egészségi előmenetelemről. Örült és bíztatott, de azért azt javasolta, hogy ne bízzam el magam és tartsam be a fokozatosság elvét. Addig is holnap felír egy másik alvadásgátló gyógyszer receptjét a sincumar helyett.
Laciék még este hívtak és velünk örültek a javulásnak, azután eltettem magam holnapra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése