2013. szeptember 22., vasárnap

A kazán becipelése

Folytattam a huzika riasztójának a szerelését. Ma befejeződött a sziréna  konzol felerősítését és a kábel felvezetését a lakótérbe. Alulról és felülről is kiszigeteltem szilikon gumival. Felszereltem a riasztó központi egységét a bejárattal szembelévő falra.

Közben Áron elkészítette a reggelit.

Reggeli után feltettem a zöldséges csirkelevest főni. Áronnak tanulnia kellett. Később mind a ketten kikérdeztük, illetve átnéztük a házi feladatait.

Leszedtük az új adag zöldbabot. Ez már a negyedik zöldbab szüret volt. Utána összeszedtük a lehullott diót. Áron összeállította a korábban ígért alma csomagot az osztálytársainak.

Átmentem Gabikához, hogy megvizsgáljam, miért nem sikerül neki installálni a Viber-ta PC-jére. Én sem jutottam előrébb a problémával, de gondoltam, majd megkérdezem Bélát.

Megkértem Feri bácsit, jöjjön át  és segítsen kivenni a kazánt a csomagtartóból és vigyük be a házba. Egyedül nem mertem a rozoga derekammal kockáztatni.

Ebédre Möci és Áron sütöttek egy tepsi almás pitét a csirkeleves utánra.

Ebéd után átmentem Dezsőhöz, magyarázza el, merre lakik H. Zoli, mert három hete nem tudom elérni se telefonon, se SMS-en.  El is gurultam hozzá és megígérte, hogy a jövő vasárnap reggel nyolckor megjelenik és behúzza azt a kábelt, amire nekem a klíma fűtés távolról való vezérléséhez szükségem lesz.

Mindent bepakoltam az autóba. A Manna becsomagolása Áron feladata volt. Szerintem ő ott felejtette a Gazdagréti lakáskulcsát.

Csak hat óra tájban tudtunk elindulni haza. Szigethalmon még megálltunk gyümölcsös rekeszt kunyerálni.

Itthon leadtuk Mannát Emőkének és meghívtuk, vacsorázzon velünk, mivel egy hete nem láttuk. Hosszan mesélt az úti élményeiből, mi meg főleg Mannáról.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése