2013. szeptember 10., kedd

Együtt indulunk Áron meg én

Reggel már a negyedórával elcsúsztatott időben 6:45-kor ébredtünk. Áron ugyan még a SZUNDI gombot nyomta meg, de azért úgy kelt fel, hogy negyed hétre ő is indulásra kész lett. Együtt indultunk, no nem azért, hogy elkísérjem az iskolába, hanem azért, mert nekem is éppen arra vitt az utam. 8-as busz és 59-es villamos. Áron a Kiss János altbn. megállónál szállt le, én pedig mentem tovább a végállomásig. A Moszkván a 6-ossal mentem tovább, majd a  hévvel egészen Szentendréig.

Szentendrén meg voltam hívva az AIDA projekt prezentációjára, ami a közel nulla energiaigényű épületek megvalósíthatóságáról szólt, egy mintaház bemutatásával. A majdnem egész napos program nagyon érdekes volt, megérte oda, szinte gyalog kimenni, mivel Csabi és Emő lenyúlták az autót és azzal mentek Dömsödre.

A prezi alatt Möci hívott ugyan telefonon, de ez a beszélgetés csak később, az ebédszünetben jött össze. Szerencsésen megérkeztek és minden működött.

A bemutató után egy résztvevő volt olyan kedves, hogy onnan behozott az autójával egészen a Hegyalja útig, ahonnan már csak a 8-as buszra kellett szállnom, hogy hazaérjek. A megállóban találkoztam Istvánnal és Anikóval. Megbeszéltük az Áron iskolaváltásával kapcsolatos részleteket és egy darabig együtt utaztunk a 8-ason.

Áron pont négyre ért haza. Olivér telefonált, hogy lesznek-e német gyakorlások és mondtam, hogy jövő kedd-től minden kedden 4-kor nálunk.

Áronnal részletesen megbeszéltük az iskolában történteket és alaposan átnéztem a füzeteit és a házi feladatát. A hibákat kijavítottuk és az új anyagokról egy kicsit cseverésztünk.

Közben beszéltem skype-on Bélával, aki azzal szakította félbe a társalgást, hogy most neki ki kell mennie a konyhába, mert készen van a bundás kenyér. Ettől annyira megkívántan egy bundás kenyeret, hogy bejelentettem Áronnak, hogy ma ez a vacsora. Áron is nagyon szereti, ezért csatlakozott a tervhez. Amikor sütés közben elmondtam neki, hogy honnan jött az ötlet, akkor csak annyi volt a kommentje, hogy a Skype mostanra nem csupán a videóval bővült, mint chat, hanem már az ízeket is átviszi.

bundás kenyérre még sajtot is reszeltünk és egy csupor tejet ittunk hozzá. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése