2013. szeptember 30., hétfő

halászlé

Reggel mindent részletesen megbeszéltünk Áronnal.  Ma nem csúszhat be hiba a gépezetbe.Vitt be 25 almát az osztálytársaknak és bízott benne, hogy megint ugyanúgy fognak örülni, mint az elmúlt hétfőn.
Írtam egy SMS-t a Zolinak, hogy a levágott kábel négy eréből melyiket használta a klímához, mert a fázist, a nullát és a védőföldelést színre be tudom azonosítani, de a negyedik érrel nem tudom mit kezdjek. A hosszú levelemre csak annyit válaszolt, hogy "barna". Ebből azután semmivel nem lettem okosabb.

Lementem a postára (takarékcsekk) és elindultam felragasztani néhány TacePao-t a matek korrepetálásról, hogy a sok hülye hobbimat legyen miből finanszírozni.

Egy kávé mellett rendeztem a levelezésem. Sajnos a nagy asztali gépre valaki rákeverhetett egy vírust, mert egyik böngésző sem hajlandó eljuttatni a blogjaimhoz, viszont mindenféle PC-s játékot kínálnak letölteni. Ki fogom tiltani Möcit és Áront a felhasználók közül.

Délután elvégeztem a gyógytornán előírt gyakorlatokat, de utána nagyon elkezdett fájni a nyakam.

Este közeledtével kivettem a mélyhűtőből három lazac fejet, felaprítottam hozzá két nagy fej hagymát és készítettem egy nagy lábos halászlét. Még szerencse, hogy volt itthon egy doboz halikra és így a mélyhűtő is tehermentesült kissé.

Áron megint hozott egy ötöst németből. Most jól megy neki és fut vele a ló, Nagyon örülök annak, hogy sikerélményekkel van tele a zsebe amikor hazajön a suliból.

A halászlére négyünknek terítettünk, mert Emőkét is áthívtuk, tartson velünk.

Este még hívtak Péterék Miskolcról, hogy akkor 10-én várnak minket Miskolcon, sőt ők is csatlakoznak hozzánk a Zorán koncertre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése