2013. október 1., kedd

Gyogyó

Úgy ébredtem, hogy a nyakam még jobban fájt, mint tegnap és úgy érzem, hogy a torkom is be van dagadva. Nyelni is alig tudok a fájdalomtól és oldalra vagy hátra nézni, pedig egyáltalán nem megy. A német gépkocsivezetés oktatáson az oktató mindig mondja a tanulónak, hogy előzés előtt nem elég a bal visszapillantó tükörbe nézni, mert lehet, hogy egy másik autó éppen a holttérben van és jön. Ekkor nagyon hasznos a Schulterblick. Na ez az ami egyáltalán nem megy, ezért mostanában nem fogok Németországban autóvezetést tanulni. Különben is jövőre lesz 50 éve annak, hogy megszereztem a jogosítványomat majdnem minden kategóriára.

Reggelire elővettem a mélyhűtőből egy fél pár virslit és készítettem mellé egy tejeskávét. Lementem megvenni Áronnak a buszbérletét, mert a szeptemberi már csak ma érvényes.

Kora délután egyre kellett mennem a gyógytornára. Ott elpanaszoltam a nyaki problémámat, úgy hogy rögtön arra fókuszálva szervezték meg a gyakorlatokat.  Persze azt is kikérdezte, hogy használt-e az otthoni gyakorlásra feladott torna gyakorlat. Réka úgy ítélte meg az állapotomat, hogy ha az otthoni gyakorlatoktól ilyen ütemben javul a derekam, akkor csak akkor jöjjek, ha valamilyen probléma merül fel. Utána még átmentem a fizioterápiára.

Ha már itt vagyok Budaörsön, akkor megveszem a gyertya foglalatú LED lámpát, ami a dömsödi olvasólámpába kell.

Hazaérve István szólt, hogy egy kis csomagot hozott a postás. A 10"-os tabletnek érkezett meg a  tokja.
Laci telefonált, hogy ma nem tudnak jönni a fiúk a német gyakorlásra ezért ma  ez elmarad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése