2013. október 2., szerda

Pálya módosítás

Utólag visszagondolva fogalmam sincs, hogy mik történtek ezen a szürke szerdai napon. Arra emlékszem, hogy Möci lejött délelőtt és angoloztunk egy kicsit.

Később felhívtam Nóra nagyit hogy tud-e jönni délután Áron tenisz edzésére. Legnagyobb meglepetésemre közölte, hogy Ő Áronnal megbeszélte, hogy ezen a héten nem szerdán, hanem csütörtökön megy érte az iskolába és ott alszik nála. Elmagyaráztam, hogy ezt  velem nem egyeztették és ez több sebből vérzik.

1. Áronnak a speciális helyzetéből adódóan fokozottan szüksége van a biztonságérzetére, ezért fontos, hogy az egyes programok ne össze-vissza, hanem mindig kiszámíthatóan ugyanakkor legyenek.
2. Áron szedett a nagyinak 10 kg almát és azt ma ki tudom vinni Budaörsre, hogy onnan hazavigyék, de ha holnap Áronnak kellene bevinnie a suliba, akkor Áron hasonlítana egy málhás szamárra, mert 10 kg az iskolatáskája, 10 kg az alma és van még egy tornazsákja is.e
3. Péntekre ünneplőben kell bemenniük Áronéknak az iskolába, mert akkor ünneplik az Aradi vértanúkat.

Kértem, ha tud, akkor jöjjön a tenisz edzésre 4-re és legközelebb a pályamódosításokat velem is beszéljék meg. Sikerült meggyőznöm és ebben maradtunk.
Fél négy után a vállamra vettem a 10 kilós hátizsákot és felszálltam a buszra. Amikor átszálltam a 40-esre, láttam egy szabad helyet elől. Előre mentem és megkérdeztem az ott ülő hölgyet, megengedi-e, hogy mellé üljek. A hölgy a Nóra nagyi volt. Két megállóval később kiderült, hogy Áron is ugyanezen a buszon utazik.

Budaörsön végigszurkoltuk Áron edzését, miközben tájékoztattak, hogy az új házirend szerint a szülők nem mehetnek be nézni az edzéseket. Hazafele a Sasadi úti megállónál elváltak az útjaink.

Möci Emőkével együtt mentek Zoli telkére, ahova én is szerettem volna menni, de amikor Zoli ezt megtudta, megkérdezte, hogy engem ki hívott oda. Ekkor Möci hátat fordított a társaságnak, felhívott, hogy ne jöjjek és hazajött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése