2013. október 15., kedd

szokásos havi keddi összejövetel

Csak későn keltem. Reggeli után hozzáláttam a levelezéshez.

K. Laci felhívott és szomorúan közölte, hogy félreinformálódott és nem tud segíteni a Scenic műszaki vizsgáján a vontathatósági bejegyzésen.

Felhoztam Emőke nyugger kajáját és Möcivel együtt ebédeltünk  Lassan elindultam a Fizikoterápiára. Vittem Andreának almát. Möci meg is kérdezte, hogy Andrea csinos-e, mert azt is észrevette, hogy indulás előtt megborotválkoztam.

Hazajövet készültem a német gyakorlásra. A fiúk időben megérkeztek és feltűnően jól szerepeltek mind a hárman. Utána almás pitéztünk, ami a fiúknak is ízlett.

Tamás telefonált, hogy hatra legyünk készen, akkor tud értünk jönni. Möci arra is készült és sütött egy tepsi almás pitét Laciéknak is.

Emőkének meghagytuk, hogy Áron vacsorájára és lefekvésére figyeljen oda.

Becsomagoltam a Laciék postaládájának a rézajtó fedelét. Ahhoz képest, hogy mennyit dolgoztam vele, Laci egyáltalán nem, volt elájulva tőle. Egyre csak azt hangoztatta, hogy még mindig nem látja tisztán, hogyan fog ez felkerülni a helyére.

Nem sokkal azután, hogy odaértünk, megérkezett Egyed Laci is. Fruzsina közölte, hogy semmilyen kajával nem készült, de azonnal elkezdett improvizálni és pillanatok alatt olyan vacsorát rittyentett, hogy csak na. Előétel gyanánt valamilyen szerb húspogácsát sütött, majd sült karaj és sült tarja került az asztalra. Tamás kivételével borozgattunk, ő meg bánatában ásványvizet ivott. Az almás pitének is nagy sikere volt.

Jókat dumáltunk és csak tíz óra tájban indultunk haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése