2013. november 10., vasárnap

All that conflict

3/4 8-kor ébredtem, de Áron még durmolt. Gondoltam nem keltem fel, miért ne lustálkodjon, elvégre vasárnap van és nem kell sietnünk sehova. A nap gyönyörűen süt, de hűvös van. Úgy látom, hogy az éjjen nagy esőzések voltak.

A reggelinél az volt Áron problémája, hogy a lágy-tojás, amit a fiatal úr rendelt, nem pontosan olyan lágy volt, mint ahogyan ő szereti. Ott is hagyta a reggelit. Később azért rájöttem a turpisságra: reggel miközben TV-zett, bevitt magával az ágyba egy kis kefírt, és töltött csokoládét, hogy mire eljő a reggeli, ő már ne legyen éhes.

Leültem a számítógéphez elvégezni a különböző elmaradásaimat. Majdnem vettem egy 7"-os tabletet, persze csak eladásra, de nem sikerült, mert a cég csak az USA-ba és Kanadába szállít.

Délben eldördült a konfliktus. Elegem lett abból, hogy Áronnak semmi se jó. Ki is küldtem a kertbe, ne is lássam. Később, amikor bejött, mert kint hiába sütött a nap a levegő hűvös volt, bejött, de attól kezdve nem beszéltünk egymással.

Délután kiment még egyszer, hogy segítsen összeszedni az almát. Összesen két sovány rekesznyit szedtünk össze, mert Laciéknak is megígértük, hogy viszünk belőle.

Még sötétedés előtt indultunk haza, de az autóban is tartott a mosolyszünet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése