2013. november 20., szerda

Áron teljesen egyedül indul el a suliba

Úgy látszik, hogy egy új korszak kezdődik. Ma reggel 1/2 8 után ébredtem és ijedten ugrottam ki az ágyból. Megnéztem az atomórát 7:37. Te jó Isten! Gondoltam magamban, Áron el fog késni az iskolából, és amíg rohantam be a szobájába, gyorsan végiggondoltam, hogy ha 10 percen belül el tudnánk indulni, akkor autóval még talán beérnénk 8-ra.

Mindez végigsuhant az agyamon és amikor beléptem a szobájába nagy megnyugvással láttam, hogy csak egy halom rendetlenség van ott. Áron nyilván időben elindult, csak én arra nem ébredtem fel. Megnyugtatott a rendetlenség, amit itthon hagyott.

Reggeli után leültem a számítógéphez. Megnéztem a leveleimet, letöltöttem egy-két Szalai Nóri hanganyagot és megpróbáltam behozni a lemaradásomat a blogbejegyzéseimben.

Ebédre kivettem a mélyhűtőből egy doboz kész lencsefőzeléket, amit úgy melegítettem meg, hogy ráöntöttem egy kis merőkanál marhahús lét tegnapról és sütöttem hozzá, ugyancsak a mélyhűtőből elővett keszeget, amit sütés közben jól megfokhagymáztam. Mire Möci lejött, már szépen meg volt terítve. Egy kis citromot facsartunk rá és kész volt a mennyei ebéd.

Nekem nem sokkal később már el kellett indulnom Áronért a teniszre. Áron azt mondta, nagyon jó volt az edzés, csak szerezzünk be valahol innivalót, mert azonnal szomjan fog halni.

 Bementünk szemben a Tenisz Centrummal az Auchan-ba. Vettünk egy nagy üveg limonádét és két doboz Bords Eve enyhén sózott margarint, mert most akciós volt.

Hazafele a 40-es buszon Áron részletesen elmesélte, hogy melyik órán mit tanultak. Azt is bevallotta, hogy még nincsen kész az összes leckével, de otthon az lesz az első, hogy megírja.

Közben Áronnal nagyon összevitatkoztunk, mert a szülinapi buliját azután szerette volna átszervezni november 29-én 17:00 óráról 30-án délre és Gazdagrétről Dömsödre. Ketten próbáltuk meggyőzni, hogy ez nem csupán a mi hétvégénket vágná ketté, hanem az is előfordulhat, hogy a meghívottak se jönnének, mert az ő weekendjüket is ketté vágja és akkor inkább nem jönnek. Végül úgy feküdt le, hogy sikerült meggyőzni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése