2013. november 14., csütörtök

SD kártya teszt

Áronnal egy időben és jó hangulatban keltünk, de ő olyan sokáig merengett az ablak előtt, hogy végül csak 7:18-kor indult el, amiért nehezteltem.

Szűkös reggeli után megnéztem, hogyan áll a két számítógépben a két SD kártya hamisítvány tesztje. Az SD kártyák tesztje korántsem futott le az éjjel. Jó ha ma befejeződik. Az eddigi eredmény azt igazolja, hogy valóban hamisítványokkal állunk szemben. A tesztelő program késő délutánra ígéri, hogy értékelhető végeredményt fog adni.

Lehoztam Möcitől a világ legjobb Angol Nyelvtan könyvét.

12-re beszéltem meg, hogy elmegyek a Turgenyev könyvért a Petőfi híd budai villamos megállójához. Útközben megpróbáltam tanulgatni a délutáni prezentációmat. Időben oda is értem és nagy köszönöm-ök mellett át is vettem "Az egy vadász feljegyzései"-t.

Az Újbuda Központ megállónál egyetlen autóbusz sem várakozott az indulásra, ezért úgy döntöttem, hogy bemegyek a zárt piacra és megettem egy rakott karfiolt és ittam egy kávét.

Itthon csatolva elküldtem az SD kártya teszt eredményét a reklamációval.

Még egy utolsó simítás a prezentáción és hárman indultunk a Brushup-ra.

Manna kérdezte, hogy mennyire vagyok felkészült és valamit érezhetett a válaszomban, mert kérte, hogy ne izguljak.

Sor került a prezentációmra és a társaságnak nagyon tetszett.

Hazajövet örültem annak, hogy Áronnal minden rendben volt a suliban és még csak el sem késett, pedig szerintem későn indult. Möcivel együtt szendvicseztünk, majd leültem megírni a mai napot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése