2013. november 4., hétfő

Készül a prezentáció

Már kezdtem ellustulni, de ma visszatértem a 3/4 7-es felkelésre. Áront is keltegettem, mert ma együtt indulunk, hogy meg tudjam venni a novemberi buszbérletét. Sikerült úgy elindulnunk, hogy még elérte a 7:15-ös 8-as buszt.

Komótosan elkészítettem a reggelit, de sajnos egyedül reggeliztem, mert Möci ilyenkor még lustizik.

Átnéztem a levelezésemet, majd hozzáláttam a fritőz összeszerelésének. A több fázisban végzett tisztogatás befejeződött, de most már jó lenne eredeti állapotára összeszerelni, mert nov. 7-én jönnek Péterék (Milano - Miskolc), de átutazóban nálunk töltenek egy éjszakát és szeretnék nekik buffallói csípős csirkeszárnnyal kedveskedni. Annyi extra hasznom lett a tisztításból, hogy megfogadtam, hogy a sütőkosarat ezentúl minden sütés után be fogom tenni a mosogatógépbe a többi piszkos edényhez, hogy ne tudjon rágyógyulni az égett olaj.

Felhoztam Emőke kajáját.

Felmentem Möcihez, leellenőrizni, hogy tanul-e és felszerelni a felső konyhaszekrény aljára az újonnan vásárolt hosszabbítót.

Együtt ebédeltünk. Möci a  bolonyai makaróni után még belém diktált egy banánt.

Ebéd után még egyszer megreklamáltam a 10"-os tabletet. Megígérték, hogy két nap múlva megérkezik.

Áron egy jó és egy rossz hírrel érkezett haza. A jó hír, hogy az iskolában megtalálta a diákigazolványát és a személyazonossági igazolványát. Nem lett volna tragédia, ha nincs meg, mert mindkettő csak másolat volt. A rossz hír, hogy nem kapott ebédet, mivel nem volt befizetve erre a hónapra. Itthon jól bevacsorázott és holnapra Möci készített elemózsiát, émn pedig odaadtam az ebédpénzt, hogy befizethesse. Gondolhattunk volna rá, hogy ez egy új hónap.

Végre nekiláttam, hogy megírjam a nov. 14-én a brushupon elmondandó prezentációmat. Az első nekifutás sikerült és a lendület is megvolt, de amikor két órai munkám után rájöttem, hogy még a harmadával sem vagyok készen, megcsappant a lelkesedésem.

Möcivel is elolvastattam az eddig elkészült részt. Neki tetszett.

Este jöttek a 7"-os tabletért. A kipróbáláskor kiderült, hogy nem tudjuk beállítani a 3G-t, pedig
nagy valószínűséggel működik benne. Még Bélát is felhívtuk, hogy hátha távsegítséggel meg tudjuk oldani a problémát. Abban maradtunk, hogy kifizetik és elviszik, de ha ők sem tudják beállítani, akkor visszacsináljuk az üzletet.

Áront csak 1/2 9 után tudtam ágyba könyörögni. Minden áron olvasni vagy kütyüzni szeretett volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése