2013. november 28., csütörtök

Áron már teljesen önállóan közlekedik

Áronnal együtt keltünk. Még egy utolsó emlékeztető: ne felejtsen el ma délután is menni a teniszre, mert ma van az utolsó alkalom, hogy az októberi hiányzását leedzhesse.

Lacika lemondta a mai megbeszélést.

Möci készített reggelit és odatett valamit főni sok zöldséggel és füstölt oldalassal, de rám bízta, hogy amíg ő a Hollywoodban angolozik, ügyeljek a főztjére.

Ma már sürgetett az idő, hogy a diótortát  feldaraboljam és megkenjem a csokoládé kenőccsel. Ahhoz képest, hogy nem én sütöttem, egészen jó lett.

Elhoztam a megrendelt 2GB-s CF kártyát a fényképezőgépbe, mert a régi kártya azt mondta, hogy inicializálási hiba. Ahogy hazaértem betettem a gépbe és a két rossz közül a kevésbé rossz volt. Nem a fényképezőgép, hanem a régi kártya volt a hibás.

Külön mentünk a brushup-ra, de mind a ketten odaértünk időben. Az óra bevezető része a Thanksgiving (Hálaadás) ünnepéről szólt. Katie kétféle süteményt is sütött. Az óra után siettünk haza, mert ez az első alkalom, hogy Áron nem csak a teniszre megy önállóan, hanem onnan Budaörsről is egyedül jön haza.

Hazaérve én még beugrottam a CBA-ba, hogy legyen friss tej a kefir gyártáshoz és ha már ott voltam, akkor vettem egy negyed kiló kacsamájat és egy fél kiló csirkeszárnyat, mert mind a kettő akciós volt. Beígértem a családnak, hogy sütök kövön baconba csavart kacsamájat, mert az mindig bejön.

Közben Áron is hazaérkezett. Möcinek annyira megtetszett a kacsamáj amit vettem, hogy leküldte Áront, hogy vegyen még egy fél kilót belőle, majd eltesszük a mélyhűtőbe. Ezen felül hozzon a salátához, jégsalátát, citromot és olíva bogyót.

Áthívtuk Emőkét is a vacsorához. Négy főre terítettünk. A kövön sült baconba csavart kacsamáj és hozzá készült saláta nagyon finom lett.

Áron kérte, hogy az egynapos iskolai bécsi kiránduláshoz adjak 5800.- forintot és 2 €urót.

A lefekvéssel, illetve a villanyoltással megint probléma volt.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése