2013. november 13., szerda

XXL-es pizza

Nagyon nehezen ébredtem. A mértéktelen evés és ivás után alig tudtam felkelni, hogy ellenőrizzem, Áron rendben indul el a suliba. Amikor elment, akkor szégyen-szemre még visszabújtam az ágyba. Csak 9 óra után keltem fel és megpróbáltam mindent, hogy elmúljon a másnaposságom.

Möci elindult a Hollywood nyelvstúdió ingyenes bemutatkozó angol órájára. Nem elleneztem, mert biztosan nem árt, csak nem értem, hogy miért kell ezért olyan messzire menni (Oktogon) és miért kell érte pénzt kiadni, amikor mindene (könyv, hanganyagok) megvan itt a közelében és ingyen.

Persze emlékeznem kell Sigmund Freud egy ajánlására, ahol azt mondja, hogy a pszichoanalízis lehetőleg sokba kerüljön, mert ha ingyen van, akkor nincs kellő hatása és elvárt eredménye.

Miután ettem egy szerény reggelit, tejeskávé, almás pite, leültem a számítógéphez és befejeztem a tegnapi blogbejegyzésemet.

Felhívtam Nóra nagyit, hogy tud-e jönni a mai tenisz edzésre, de azt mondta, hogy most nincs olyan jól, hogy eljöjjön.

Megjöttek a SAMSUNG 32 GB-s SD kártyák. Első ránézésre úgy tűnik, hogy Bélának volt igaza, amikor azt mondta, hogy ötöd áron nem szabad SD kártyákat venni, mert az tuti, hogy hamisítvány.

Elindítottam egy SD kártya ellenőrző programot, de az eredménye annak csak késő éjjelre lesz kész.

Elmentem Áron tenisz edzésére. Hazafele Áron részletesen beszámolt az iskolában történtekről. A beszámolóiból számomra kiderült, hogy ő aktívan vesz részt az iskolai órákon. Amikor onnan hazajöttünk, Áron nagy örömére bejelentettem, hogy pizza lesz a vacsora. Így, hogy nem mi sütjük, legalább négyszer annyiba kerül, de a buli, hogy Áron és Emőke mennek érte, nagyobb durranás. Kapott 5000.- forintot és a feladatot, szervezze meg a család Pizza vacsoráját.

Áron Emőkével elment és hoztak két nagyméretű pizzát, de akkorát, hogy amikor négyen már jóllaktunk belőle, akkor Möci még tudott a Csabinak is felvinni belőle.

Nagy nehezen megtaláltam a holnapi brushupon elmondandó prezentációm első részét és azt megpróbáltam befejezni. A nyelvtani szerkezetekkel nagyon elégedetlen voltam, így azokat holnap délelőtt még át kell majd nézzem és ga szükséges, akkor ki kell javítanom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése