2013. november 5., kedd

Kezdődik a rendcsinálás

Reggel megvártam, amíg Áron elhagyja a pályát. Figyeltem, hogy a hűtőszekrényből ne felejtse elvinni az uzsonnáját és kértem, hogy 4 órára érjen haza.

Gyorsan megreggeliztem és nekilódultam a rendcsinálásnak magam körül.

A tablettel kapcsolatban rendeződtek a dolgok, mert a vevő felhívott és közölte, hogy ő nem csinált semmit a géppel és mégis tökéletesen működik.

Áron szobájában is nagy a rendetlenség, de ahhoz nem nyúlok. Nekem elég nagy probléma az a rendetlenség, ami engem körülvesz.

Azzal kezdtem, hogy az éléskamra ajtajára befúrtam és becsavartam öt csavart, hogy arra akasztgathassam a lakásban szanaszét található fülhallgatókat (15 darab). Ezzel elkezdődött a rendcsinálás.

Közben Möci valamilyen zöldbabos, káposztás, kolbászos levest készített és azzal hagyott magamra, hogy ha már puha a zöldbab, akkor kapcsoljam ki alatta a platnit.

A papírok között is volt mit selejtezni. Amikor elindultam a gyogyóra, mind a két kezem tele lett a nagy halom kidobni valóval. Andreának megint vittem egy nagy zacskó almát. Az idő nagyon barátságtalan és még az eső is szemerkél.

Hazaérve már kezdtem éhen halni, de amit Möci ebédre ígért, az még sehol.

Áron húsz perccel korábban ért haza, mint ahogy a német gyakorlás kezdődött volna, ezért kértem, hogy egy gyors rendrakást végezzen a szobájában.

Négyre megjöttek a fiúk is. Azt javasolták, hogy ma a német házi feladatuk köré formázzam a rájuk szánt másfél órát. Nagyon jó volt a velük töltött idő. Meg voltam elégedve a tudásukkal. A vége felé megmostam és felcikkeztem néhány szem almát.

Mire befejeztük a foglalkozást, megjött Möci. Ő is almázkodott velünk, azután odatette a levest, behabarta tejföllel és tett még bele egy kis tárkonyt. Ha leszámítom azt, hogy egy kicsit túl csípősre sikerült, akkor nagyon finom volt. Utána almás rakott palacsintát kaptunk.

A fiúknak is csomagoltunk almát, remélve, hogy Kriszta örülni fog neki.

Miután senki nem mutatott különösebb érdeklődést a sífutóléc iránt feltettem a vaterára. Fotót nem tudtam csatolni, mert a Fuji FinePix-ben lévő CF kártya "Card Not Initialized" hibaüzenettel eltanácsolt a fotózástól.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése