2014. június 3., kedd

A német órák ma elmaradnak.

Áron reggel csak azért keltett fel, hogy elbúcsúzzon és, hogy kérjen 500.- forintot, miután az ebédje nincs befizetve.
Möci azzal indult el az angolra, hogy szerinte minél jobban közeledik a nyelvvizsga időpontja, annál kevesebb a tudása.

Ma nagyon laza a délelőtt. Nincsenek kiírt teendők, nincsenek határidők és nincsenek megbeszélt találkozók. Már a reggeli sem volt olyan kapkodós. Későn reggeliztem és utána hosszúra nyúlt laza fürdőszoba.

Közben azért elindítottam a nagymosást. Annyi piszkos ruha volt, hogy alig lehetett becsukni a mosógép dobjának az ajtaját.


A reggeli után folytattam az új kütyün a telepítéseket. Kicseréltem a benne lévő 16 GB-s kártyát egy 32 GB-sre és legnagyobb örömömre a kütyü látta a 32 GB-os kártyát teljes terjedelmében.

Délután hiába készültem a gyerek német órára, Áron egyszer csak felhívott és egyoldalúan közölte, hogy a mai gyerek német elmarad. Utána azért úgy találta helyesnek, ha elmondja, hogy ma bent a suliban Gála műsor van, amiben ő is szerepel, de ezt elfelejtette tegnap említeni. Nem bántam nagyon mert akkor legalább a felnőtt németre jobban fel tudok készülni.

Áron azzal jött haza, hogy a Gála műsoron végrehajtott jó szerepléséért kapott egy kis ötöst.

Később, amikor már hat óra is jócskán elmúlt, kiderült, hogy a felnőtt bémet órák is el fognak maradni, ugyanis senki nem jelent meg. Ezen már bepipultam és megírtam a tabítványoknak, hogy  renitencia miatt emelni fogom az óradíjat (0 Ft-ról 0 Ft-ra).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése