2014. június 20., péntek

A tenisz tábor utsó napja

Ma egyszerű nap lesz, csak jól oda kell figyelni mindenre és főleg a sorrendre.

Áront nehezen ébresztettem, pedig én voltam az, aki nagyon hosszúra nyújtottam az estét. Éjjel három is elmúlt, mire ágyba keveredtem és még akkor sem sikerült az elalvás.

Reggelire készítettem magunknak egy kis főtt debrecenit, én mustárral, Áron ketchuppal.

Mire megérkeztek a gyerekek már túl voltunk a reggelin.

1/2 9-re már leadtam őket az edzőknek. Kamel hozott egy szépen becsomagolt ajándékot. Mint mondta, ezt azért kaptam, mert egész héten hurcolásztam őket ide-oda.

Onnan egyenesen az Auchanba mentem, mert mától volt akciós a Fujifilm Finepix S4800-as és arról nem szerettem volna lemaradni. Ha már ott voltam, vettem Áronnak a holnapi útra a szendvicsek mellé Cappy narancslevet és magunknak Tchibo kávékapszulát.

Még egy ugrás az Agip kút felé, mert úgy csak nem szeretném visszaadni Juditnak az autóját, hogy száraz a benzin tank. Tankoltam és irány Páty Ellihez. Közben Möci telefonált, hogy hol vagyok. Amikor mondtam, hogy a benzinkútnál és a parancsára most megyek Ellihez, meg volt sértve, mert ő amikor ezt mondta, úgy gondolta, hogy majd együtt megyünk oda.

Pedikűrözés közben Ellivel jót beszélgettünk. Azután megjött Feri is és meghozta az antenna rúdhoz a távtartó gyűrűt.  szépen megesztergálta pont olyannak, amilyennek megálmodtam, illetve megrajzoltam. Teljesen meg voltam lepve, mert nem fogadott el érte pénzt.

Közben egész nap izgultam, hogy vajon hogy fog sikerülni Möcinek az angol szóbeli vizsgája.

Délután megint kicsit korábban mentem a fiúkért, hogy lássak a játékukból valamit. Amikor már készülődtek én még kértem Etától egy kávét. Amikor ezt Csanád meghallotta, odaugrott és közölte Etával, hogy ő szeretne meghívni. Hiába, a gavallérságot is időben kell elkezdeni gyakorolni.

Hazafele először Kamelt tettem ki és utána Csanádékhoz érkeztünk. Áronnal megbeszéltem, hogy hagyjuk ott Judit autóját, a forgalmit és a kulcsot, mert mi onnan már gyalog is haza tudunk sétálni.

Itthon a finiséhez közeledett a pakolás a vándor táborhoz. Áron csak hangoskodásomra volt hajlandó nekikezdeni a pakolásnak és a fürdésnek. Közben én elkészítettem az útra szánt vajas, tarjás, sajtos szendvicsket és a Cappyvel együtt betettem a hűtőbe.

Igyekeztünk korán lefeküdni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése