2014. június 24., kedd

zöldbab

Olyan sűrű az élet, hogy egyszerűen nincs időm blogot írni.

Bár éjszaka félálomban észleltük, hogy milyen nagy zuhé van,mégis nagyon kipihenten ébredtünk. A locsolnom. A zuhé arra volt jó, hogy reggel nem kellett locsolnom.

Egy kávé után rávettem Möcit, hogy jöjjön be velem Dömsöd nagy városába. Először elmentünk a Gazdaboltba, ahol vettem két zacskó zöld hüvelyes zöldbab magot elvetésre. Onnan átnéztünk a szemben lévő szépséghibás készülékeket forgalmazó üzletbe, mert egy jobb BEKO hűtőszekrényre már régóta fáj a fogunk. Volt is ott egy, ami tetszett volna és 179.000.- helyett a szépséghiba miatt 104.000.- forintba került volna, de most ez nem fér bele a keretbe.

Visszafele megvettük Möcinek a vonalas füzetet, az akril festékeket és 1-2 göncikét a kínaiban. A piacon sikerült venni Listerint, mert a fogínyem be van gyulladva és mellesleg egy kiló meggyet.

Möci be volt jelentve a kozmetikushoz, de oda már biciklivel ment. Amíg ő ott szépítkezett, addig én elvetettem a két zacskó zöldbabot.

Kényelmesen megebédeltünk és utána elkezdtünk pakolászni. Korán indultunk haza.

Az úton sikerült úgy összevesznünk, hogy az már előre vetítette annak az árnyékát, hogy az estét külön fogjuk tölteni. Az összeveszés tárgya, mint mindig, természetesen megint a pénz volt.

Már XIV.-ik Lajos felvetette, hogy "Egyáltalán, miért van pénz?" De rögtön utána rákérdezett: "...és ha már van, akkor miért nincs?".

Gyorsan összeállítottam egy online TESCO megrendelést, hogy el tudjuk használni a holnap még érvényes 500,. forintos kedvezmény kupont.

Az esti meccs nézésétől, no meg az unicumoktól nem lett sokkal jobb a kedvem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése