2014. június 29., vasárnap

Gulyásék vendégségben

A reggeli locsolás megint kudarcba fulladt, pedig már azt hittem, hogy  ezentúl soha nem kell feltölteni vízzel a rendszert. Most nem is lett volna rá időm, mert megígértem Möcinek, hogy elkísérem a templomba.

Ott találkoztunk Gulyás Laciékkal, akiket meghívtuk délelőtti kávéra és süteményezkedésre.

Mielőtt jöttek volna, mi gyorsan megreggeliztünk. A kőrözöttnek a pirítóson nagy sikere van. Hozzá egy-két szem paradicsom (ami már saját termés) fenséges.

Elkezdtem volna vízzel feltölteni a huzikát, de egy ügyetlen mozdulattal eltörtem az egyik leeresztő csapot. Gyorsan eszkábáltam egy ideiglenes megoldást, miközben belenyugodtam, hogy kell venni egy új leeresztő csapot.

Már elkezdtem a huzika takarítását, amikor Gulyásék 1/4 12-re megérkeztek. Anna szép virágokat hozott Möcinek. A Möci süteménye a kávéhoz mindenkinek nagyon ízlett. Lacit meg akartam ajándékozni a régi lakás biztosítási rendszer paneljával és dobozával. Laci el is fogadta volna, de Judit és Lacika határozottan ellenezték.

Az Uniqa-tól emailben kértem zöldkártyát az autóra és a lakókocsira.
Möci fözött a maradék zöldségekből egy nagyon finom tejfölös levest. Utána kimentünk a partra. Möci napozott és olvasta a könyvét, amíg én egy nagyot úsztam.

Bejövet loptam néhány szem meggyet a szomszéd telekről, majd elvégeztem az esti locsolást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése