2014. június 25., szerda

Gazdagrét

Felkelés után egyszerű reggelit készítettem.

Eredetileg azt terveztem, hogy ma elviszem az újonnan vett fényképezőgépet garanciális javításra, de mire oda jutottam volna, hogy elinduljak, hívott Tibcsi és olyan problémákkal állt elő, amiket úgy ítéltem meg, hogy fontosabbak, mint a fényképezőgép garanciális javítása.

Közben azt is beterveztem, hogy bemegyek az OTP-be és elintézem Áron gyámsági betétkönyve és az értékpapír számlája felszabadítását, mivel a legutóbbi reklamációmra, aminek voltak fenyegető felhangjai is, egy HATÁROZAT-ban értesítettek, hogy Áron gyámsági betétkönyvével és értékpapír számlájával kapcsolatban hivatalosan is vagyonkezelőnek hatalmaznak fel.

Közben megjött a TESCO házhoz szállítás. Nagyon rendesen hoztak mindent és még tudtam érvényesíteni az 500.- forintos online kedvezményt is. Möci azt mondta, hogy főleg akkor érdemes igénybe venni, amikor nehezebb cuccokat, mint a 6-os ásványvíz, meg a 10-es karton tej van soron.

Möci megbízott egy nagy lába lecsó készítésével. Azt még megcsináltam. Szétosztottuk a gyerekek között. Magunknak is csomagoltunk és 1/2 6-kor el tudtunk indulni Dömsödre.

Azért a TESCO nem úszta meg teljesen, bevittük az összes PET palackot és csak a Mannának vásároltunk valami különlegeset.

Elég későn érkeztünk meg Dömsödre. Igaz, hogy a Bureknél megálltunk némi pékárúért. Itt a bázison nagyon belaktunk a lecsóból.

Möci bekapcsolta a szaunát, majd eltettük magunkat holnapra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése