2015. január 23., péntek

Áron elkapott egy vírust

Áron elindulása után magam is felkeltem. Első nekifutásomban felhívtam Greschik doktor urat, hogy a barátjának megjött a kütyüje. Felvette a telefont, de valószínűleg el volt foglalva, mert azt mondta, fél óra múlva visszahív.

Reggelire egy Ham And Eggs-et készítettem, hozzá pirítós és kefir.

Mielőtt a levetett ingemet a szennyesbe tettem volna, felvarrtam rá a hiányzó gombot, amit csak azért említek meg, mert a szemem úgy romlik, hogy a tűbe fűzés is egy nagy truvájnak bizonyult.

Nóra nagyival beszéltem telefonon. Először nála kerestem a CitiBank portfólió kivonataimat, de miután ő azt mondta, hogy nem hagytam nála, még egyszer nekiveselkedtem, hogy megkeressem és meg is lett.

10-kor az iskolából telefonáltak, hogy Áron rosszul érzi magát és menjek érte. Azonnal autóba ültem és elhoztam Áront. Egyenesen a gyerek orvosi rendelőbe mentünk. Ott egy kicsit várni kellett, mert Sinkó doktornő csak 11-től rendelt. Fél 12-kor sorra kerültünk. A doktornő úgy találta, hogy semmi komoly, de azért Áron a hétvégén sokat pihenjen és ha nem javul, akkor hétfőn keressük meg.

Áront arra kértem, hogy amíg mindent berámolok az autóba, ő addig is pihenjen. Az almát is betettem, mert arra gondoltam, hogy egy kis kompót jól fog esni a fiúnak.

Emőke áthozta Mannát, meg egy nyugger kaját. 12-kor már tudtunk indulni. A TESCO-ba mindenképpen be kellett menjek, mert a hétvégére be kellett vásárolni. Vettem csirkelevesnek  valót meg grapefruitot.

Dömsödön jó meleg fogadott a házban. Azonnal összedobtam egy kis ebéd szerűséget. Áront addig is megkértem, hogy zuhanyozzon és feküdjön le. Áron leginkább egy tejfölös, sajtos tésztára vágyott, én meg megettem a körömpörkölt utolsó maradékát. Annak kimondottan örülök, hogy Áronnak jó az étvágya, mert az legalább azt jelenti, hogy ez nem az a durva influenza, ami még a gyomrot is megtámadja.

Az idő locspocsos, az eső szemerkél és 7 fok van.


Én megírtam a mai blogbejegyzést, mert a TV műsor nézhetetlen. Mind a ketten korán feküdtünk le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése