2015. január 22., csütörtök

e-házi

Nagyon későn ébredtem. Örömmel konstatáltam, hogy Rita néni módosításokkal ugyan, de támogatta a javaslatomat. Visszaolvasva a tegnapi levelemet, találtam benne egy hibát amit az unicumoknak tudtam be. Elhatároztam, hogy önkéntes elvonó kúrának vetem magam alá. Legalább szembesülök a ténnyel, hogy hányadán is állok ezzel az alkohollal.

Készítettem egy Áron típusú (pirítóson tarja és sajt kicsit meggrillezve) melegszendvicset, hozzá kefir.

Elindítottam a mosogatógépet és megállapítottam, hogy a konyhában már akkora a felgyülemlett kosz, hogy így még Kati néninek sem szabad átadnom a lakást a szombati takarításra.

Megnéztem és Bélával is meg konzultálam az "e-házi" megoldásához szóba jöhető rendszereket, majd a két legjobbnak véltről egy hosszabb ismertetőt küldtem Rita néninek.

Annyira belemerültem ennek a kidolgozásába, hogy észre sem vettem, hogy már elmúlt dél és még se nem ebédeltem, se Mannát nem vittem le a kutyafuttatóra, be se vásároltam és a Claims Conferece űrlapját sem küldtem vissza, arról már nem is beszélve, hogy a mai Duolingo-t se végeztem el.

Sorban egyenként mindent bepótolok. Levittem Mannát, vettem tejet és sört (annak kicsi az alkohol tartalma), és feladtam ajánlva az Űrlapot.

Közben hazaérkezett Áron és a lány is. Áron egy kicsit Internetezett, egy kicsit gyakorolt, majd ment a zongora órára. A lány kétségbe volt esve, hogy a Manna ilyen hidegben és esőben már reggel óta lent van. Mondtam neki, hogy nem reggel óta van lent, csak egy órája és amikor levittem már nem esett és 8-9 fok van.


Nekifutottam a mai francia Duolingo-nak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése