2015. január 18., vasárnap

Áron is hazajött a buliból

Reggel Manna ébresztett, az ő szokásos módszerével. Akárhogyan betakaróztam, ő keresett egy lukat, ahol bedughatja a fejét és odadörgölheti az orrát: "Hé, ki szeretnék menni a kertbe, légyszi adjál valami kaját és utána engedj ki."

Kiengedtem, mehet. Utána én is nyugodtan megreggeliztem és indultam Miskolczi Marikához. A látogatásom első célja az volt, hogy a kedvenc farmeromat (ami még rám jön) mentse meg az enyészettől. A többi hosszú nadrágról ő döntse el, hogy megéri-e bővítést tenni a derekába, vagy ha nem, akkor ajándékozza oda egy szerinte rászorulónak. Neki az volt a véleménye, hogy egyszerűbb, ha azok egyenesen a rászorulóknál landolnak. Megbeszéltük. Még hátra volt néhány darab alsó nadrág, amibe gumit kellene cserélni.

Később beszélgettünk a gyerekekről, akik többnyire Angliában és Görögországban próbálnak szerencsét.

Ott hagytam náluk egy LED izzót, mivel én is olcsón jutottam hozzá.

Visszaérve megettem a csirkeleves második felét és felmentem elrámolni a lepréselt bélyegeket.

Délután több, kevesebb sikerrel elvégeztem egy Duolingó gyakorlatot.

Megrendeltem az AliExpressen egy 64 GB-s pendrive-ot.

Nagyon össze kellett szednem magam, hogy négyre odaérjek a fodrászhoz, mert azt terveztem, hogy onnan már egyenesen Budapestre megyek.

Bepakoltam mindent, még a Mannát is és indultam. Az egyik kesztyűmet valahol elhagytam.

A fodrásznő 10-15 perc alatt végzett velem és már indultam is Budapestre.

Itthon csak beugrottam a CBA-ba egy kis főtt füstölt tarjáért, egy 1/2 liter unicumért. Vettem ki pénzt a falból, mert holnap valószínűleg hoznak egy új kütyüt és a NAV tesz rá minimum egy kis ÁFA-t.

Amikor becsöngettem Mannával Emőkéhez, ott volt Áron is, és ennek nagyon megörültem,  de nem mentem be, mert ott volt Möci is. Éppen kínait vacsoráztak. Biztattam, hogy mielőbb jöjjön haza.

Amikor hazajött, részletesen elmesélte milyen volt a születésnapi buli és beszámolt az újonnan felfedezett számítógépes játékról. Bevonult a szobájába, de még kérte, hogy hozzam össze Skype-on Leóval. Egy darabig beszélgettek, majd elment lefeküdni.


Később bementem, hogy betakargassam és akkor nekem úgy tűnt, hogy már alszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése