2015. január 1., csütörtök

Újév

A tegnap esti késői lefekvésnek megfelelően lustálkodtunk. Áron is átjött az én ágyamba, mire Manna megkívánta a társaságunkat és ő is feljött az ágyba.

Későn mentünk le reggelizni. Mind a ketten a maradék sült hurkának kezdtünk neki a székely káposztával, amihez elkezdtem sütni néhány bundás kenyeret, de közben Áron elkezdett hisztizni, ami miatt megszakítottam a reggelit.

Később Áron meggondolta magát és mégis megette a székely káposztát, én meg kényeztettem a sajtos, tarjás bundás kenyérrel.

Szinte az egész nap a huzika TV-jének a konzol felújításával telt. Nem volt egyszerű munka, mert az istállóban farkasordító hideg volt. Többször be kellett jönnöm a egy kicsit melegedni. Mire végül felszereltem a huzikában, annyira átfáztam, hogy bejövet csak a forró zuhany alatt tért vissza belém az élet.

Manna természetesen egész nap ki be járkált. Szerintem egy alkalommal rámehetett a vékony, szinte még csak bőrös jégre, mert a bundájára ráfagyott jéggel jött haza. Áron gyorsan felvitte a szobájába és gondosan megtörülgette.

Egész este Skype a Leóval.

Vacsorára egy töltött káposztát ettünk ketten, de megígértem, hogy holnap készítek valami diósat.

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése